Пет неща, които трябва да знаете за зодия Риби

  • Сподели:
Пет неща, които трябва да знаете за зодия Риби

Ако искате да добиете по-ясна представа за характера и същността на тази зодия, може да прочетете следващите няколко реда.


1. Чувствителни
Може да се каже, че това е най-чувственият и раним знак, който със себе си носи огромно количество любов и притежава богата интуиция. Рибите могат да предположат какво предстои да се случи, но не могат да разпознават злите хора сред добрите. Поради тази причина им се налага да страдат. 

Този воден знак винаги приема всичко насериозно и при сърце. Неговата свръх чувствителност може да го накара да навлезе в погрешни коловози и панически да изпадне в дълбока депресия, а причината да са свръх дълбоките чувства, които изпитва. 
Рибите са най-човечните хора из между всички зодии, защото винаги могат да се поставят на мястото на другия и да простят истински.

2. Любопитни
Рибите се стремят да получават всякакъв тип информация, дори и на теми, които не са в тяхната компетенция, те просто трябва да хванат края на всичко. Изключително любопитни са. 

Обичат клюката и определено им допада да знаят повече неща за другите, отколкото те за тях самите. Рибите ловко пазят своя личен живот, но пък всячески се стремят да разберат всички най-малки детайли от живота на другите. 

3. Мечтатели
Светът на Рибите е изпълнен с мечти. За този воден знак е важно да се откъсне от мрачната и жестока реалност и именно затова избира светът на приказките и безкрайните фантазии.

Рибите не спират да планират, мечтаят и да вярват, че там някъде ги чака нещо различно и много по-добро от самата реалност, в която се намират в момента. Тази зодия е изключително артистична и чувствителна, а нейните мечти са бягство от всичко, което ги потиска и ограничава в реалния им свят.

4. Наивни
Лесно се доверяват, способни са да повярват на всяка казана дума. Лесно е човек да ги улови на своята въдица, защото Рибите са доверчиви и всичко приемат за чиста монета. Този воден знак е изключително плах, наивен, дори и незабележим, точно поради тази причина, Рибите стават лесна мишена за хора с не добри намерения.

Рибите вярват сляпо във - връзките, любовта, щастието, в сбъдването на всяка мечта и най -голямата им грешка е, че тяхното доверие е безгранично към хората. Те не успяват да пресеят от живота си гнилите плодове от здравите, затова и често им се налага да изпитват тъга и чувство за самообвинение.

5. Неспособни да рискуват
Рибите имат и своята скучна страна. Те определено мечтаят за нещо по-различно от скучното си ежедневие, например да отидат на пиеса, опера или да посетят музей с исторически находки. Но вместо това, винаги се спират на по приятния вариант, който не е свързан с физическо натоварване, а именно да се излежават на дивана пред телевизора. 

Този воден знак никога не рискува. Мъжете Риби са изключително предпазливи и мислещи за далечното бъдеще, а жените са зиморничави монахини в леглото. В тях липсва нужната доза емоция, страст и разбира се, желание да експериментират.
Рибите са способни цял живот да тъпчат на едно място, но никога няма да поемат инициативата, да променят нещо в себе си или живота си, просто защото ги е страх да рискуват.