Пет неща, които трябва да знаете за зодия Скорпион

  • Сподели:
Пет неща, които трябва да знаете за зодия Скорпион

Ако искате да разберете какъв характер притежава тази зодия, прочетете петте черти от характера на Скорпиона. За страстта, необикновения магнетизъм, изключителната интелигентност и недостатъците на този воден знак, ще ви разкажем в следващите няколко реда.

1. Критичност
Една от най-ярките черти на този знак е склонността да критикува и то не как да е, а директно в очите. Те непрекъснато анализират, благодарение на своя аналитичен ум, Скорпионът е способен с часове да се вглежда в един човек, докато не го разгадае напълно. 

Скорпионите могат да бъдат критични към облекло, храна, дори и към своето близко обкръжение. Скорпионът определено не се притеснява да казва винаги това, което мисли за другите, директно в очите и разбира се, със своя анализиращ и критичен завършек.

2. Отмъстителност
Скорпионът е привлекателна личност, но имайте предвид, че може да бъде и истинска харпия, когато пожелае. Скорпионът жадува за власт, за да може, хем да удовлетворява всичките си страсти, хем без проблем да поставя всеки на мястото му. 

Докато не си отмъсти този знак, няма как да се почувства истински удовлетворен от себе си. Той никога не оставя нещата във времето и когато си е набелязал даден човек, е способен да вложи цялата си енергия, докато не го съсипе из основи.
От Скорпиона може да очаквате всичко, той е добър слушател, манипулатор и разбира се, изключително интелигентен, че да запомни всеки важен детайл, с който на по-късен етап да ви вгорчи живота.

3. Интелигентност
Скорпионът е умен и знае какво точно иска да постигне в живота, а именно слава, власт, величие и възхищението на другите хора. Неговата природна интелигентност му дава сили да се чувства всемогъщ. Този знак се интересува от почти всичко, не защото се опитва да се обогати интелектуално, а защото се стреми да превъзхожда другите и разбира се, да си играе с тяхната психика. А в това Скорпионът е просто истински бог. 

Той знае вашите мисли, още преди да са достигнали до вас. Отделя достатъчно време за всеки човек, който би могъл да му бъде ценен по някакъв начин, на по-късен етап и влага всичките си сили, за да го разшифрова из основи.

4. Силна сексуалност
Може да се каже, че Скорпионите са сексуални маниаци, които определено нямат насита. За тях е важно разнообразието и точно поради тази причина, трудно остават в дългосрочна връзка. Те просто нямат нужните нерви, настроение и желание, да влагат чувства в нещо, което самите те са наясно, че няма как да бъде вечно. 

Скорпионите без проблем сменят своите партньори. Точно това им дава нужната сексуална енергия да експериментират постоянно. Сексуални хищници, които се хвърлят безпаметно в различни връзки и след като получат това, което искат, просто преминават на следващия човек. Дори и във времето да успеят да съхранят здрави и стабилни отношения с някого, тяхното вътрешно усещане за сексуално неудовлетворение непрекъснато ще им напомня какво губят.

5. Хитрост
Скорпионът знае две и двеста. Той е изключително подмолен и хитър. За него няма нищо скрито, той владее всички аспекти на манипулацията и докато ви говори и оплита в мрежите си, вие ще стоите в транс и ще се наслаждавате на чаровната му външност.

Скорпионът знае кога да вкара в действие своя чар и чрез него да получи това, което иска. Може да се каже, че е изключително добър стратег – слуша, анализира и после взема това, което си пожелае от ситуацията, от хората, от всичко наоколо. 
Неговия магнетизъм кара хората искрено да му се възхищават и да вярват на всяка казана негова дума, дори и всяка втора да е лъжа.