Пет неща, които трябва да знаете за зодия Везни

  • Сподели:
Пет неща, които трябва да знаете за зодия Везни

Везната е символ на равновесието и справедливостта – хората, които носят този астрологичен знак, успяват без проблем да потушат нарастващото напрежение, благодарение на тяхната дипломатичност. За да може да добиете по-добра представа за чертите от характера на тази зодия, е нужно да прочетете следващите няколко реда.

1. Манипулативни
Везните умело си служат с доверието на останалите и за да получат това, което искат, са способни да извъртат фактите в тяхна полза. Благодарение на спокойствието и дипломатичността, която безспорно притежават, успяват без проблем да манипулират другите. Когато тази зодия си е наумила нещо, за нея наистина не съществуват пречки, защото има способността да изкривява истината и да си служи с интриги, за да постигне своите цели.

2. Егоистични
Везните са от типа хора, които много се радват да взимат с пълни шепи, но междувременно, никак не обичат да дават нищо свое. За Везните от първостепенно значение е собствената изгода и личното щастие, тя не е склонна да помага безрезервно на другите, а когато все пак подаде ръка на някой в нужда, непременно ще очаква някаква изгода от този благотворителен според нея акт. Нищо не прави просто ей така, в името на доброто, защото тя е на принципа - моето си е мое и чуждото също е мое.

3. Повърхностни
Дори и в любовните си връзки Везните просто прелитат през тях, без да влагат силни чувства и емоции. Везните обичат забавления, а работата някак ги стресира допълнително. Точно поради тази причина са и на принципа - не е нужно да се напрягам и да влагам усилия във физически труд, той по-скоро е за друг тип хора.

Везните безспорно се смятат за по-добри от останалите хора. Те смятат, че носят царска титла, която ги предпазва от всичко, което по принцип не им изнася.  Може да се каже, че обичат да мързелуват и определено са хора, които не си слагат нищо на сърцето – дори и света в миг да се взриви, Везната ще остане смъртоносно спокойна, а в главата ѝ ще протича мисълта, каква полза може да извлече от всичко това. Везните са хора, които не искат и не могат да влагат чувства и емоции в своите връзки, работа и дори, приятелства.

4. Бързо влюбчиви
Везните по природа са си флиртаджии, няма защо да се лъжем. Те обожават компанията на срещуположния пол и се чувстват истински добре, когато имат повече от една връзка. Любовните отношения за Везните се свеждат единствено до добрия секс. Тях не ги интересува особено каква ще е продължителността на тази връзка, за тях е важно да извлекат максимално удоволствие от своите флиртове.

Везните лесно могат да се влюбят в повече от петима души само за един ден. Просто им е в природата бързо да харесат някой, който силно ги е привлякъл със своето чувство за хумор и така, те междувременно бързо забравят за предишните обещания, които са дали на всичките си 15 партньора и се впускат страстно към следващата си авантюра. Можем да обобщим на кратко - Везните са любовчии, флиртаджии и хора, на които просто им е слаб ангелът.

5. Справедливи
Тяхното чувство за справедливост, определено е прекрасно качество, което малцина притежават. Везните са хора, които никога няма да останат безучастни в спора, тяхната реакция, ще е да укротят страстите, преди да е станало твърде напечено и нажежено положението.

Везните са добри оратори, чудесно се справят в комуникирането с другите, разрешаването на сложни логически задачи, както и в даването на съвети. Те наистина притежават дарба да изслушват хората, да се справят с конфликтни ситуации и да потушават нарастващите се скандали. Везните винаги отмерват справедливо и тяхното решение е логично, адекватно и е в полза на всичките страни в казуса.

​​​​​​​