Подходящи коледни подаръци в синьо

  • Сподели:
Подходящи коледни подаръци в синьо

Синьото е цветът на вечното блаженство, духовното, надеждата и любовта към Бог. Той е и цветът на нематериалното, хоризонтите, безкрая.

Синьото символизира целомъдрието, красотата, смирението, верността, благородство, истината, доверието, чистотата...

Синият цвят акумулира енергийни полета, които ни правят по-силни, спокойни, самоуверени. Провокира творческите умения у човек, правейки го по-креативен и отворен за нови предизвикателства.

Според народните вярвания синьото предпазва от уроки, лоши думи, клевети, проклятия, затова е хубаво винаги да имаме нещо синьо в себе си.

Ето 10 предложения за подаръци в този приятен цвят:

Подходящи коледни подаръци в синьо

2. Синьо късо палто от еко кожа с косъм 

Освен че е модерно, късото палто от еко кожа с косъм е и универсално и може да бъде съчетано почти с всичко. Ще добавим факта, че крайбрежното синьо, наподобяващо бурно море или ураганно небе, е сред топ цветовете за 2017 г. Крайбрежно синьото носи увереност, устойчивост и доза мистика. 

Снимка: theoverqualifiedapplicant.wordpress.com

Подходящи коледни подаръци в синьо

1. Син смартфон

Ако искате да подарите син смартфон, то най-добрият избор е Huawei P9, който е подходящ и за двата пола. Освен с "нетрадиционния" си цвят, Huawei P9 впечатлява и с факта, че пренася смартфон фотографията на следващо ниво. Първият "умен" телефон, разработен съвместно с легендарната марка Leica Camera AG, разполага с двойната задна камера, която работи синхронизирано, позволявайки да се заснемат както цветни, така и черно-бели изображения с превъзходни детайли.

Подходящи коледни подаръци в синьо

3. Син камък

Няма нищо по-аристократично от бижу със син камък. Класика в жанра е синият топаз, който освен че е сравнително евтин скъпоценен камък, е и един от талисманите, носещи късмет през Китайската Нова годината на Огнения петел, започваща на 28 януари 2017 г. Toпaзът нacъpчaвa твopчecĸoтo вдъxнoвeниe и e мoщeн лeчeбeн ĸaмъĸ, който cтимyлиpa мeтaбoлизмa и xpaнocмилaнeтo, peгyлиpa пpитoĸa нa ĸpъв, успокоява нервите и балансира духа.

Снимка: jewelry.pearljewelryusa.com

Подходящи коледни подаръци в синьо

4. Синя картина

Картина в синьо винаги стои добре на стената и идеално пасва на почти всички стилове интериор, а де не говорим, че е подарък, който остава за цял живот. Ще добавим и факта, че като истинско произведение на изкуството, всяка картина увеличава стойността си с всеки изминал ден. Ако имате приятели, които особено много държат на дома си, може да помислите и за други подаръци-аксесоари в синьо, които ще внесат артистична дизайнерска нотка в дома им.

Снимка: cuded.com

Подходящи коледни подаръци в синьо

6. Сини райета

Още една класика, на която никога няма да й мине модата. Тениска на моряшки райета, пуловер на моряшки райета, рокля на моряшки райета.... Изборът е огромен, а съчетанията толкова универсални, че никога няма да сгрешите, ако сложите подобна тениска върху дънки, с къси панталони или пола, под официален костюм. Това важи и за двата пола - и жените, и мъжете си падат безумно много по моряшките райета.

Снимка: pinterest.com

Подходящи коледни подаръци в синьо

5. Сини слънчеви очила

Освен че са много стилни и подходящи за мъже и жени, очилата със сини стъкла могат да се носят както на слънчево време, така и на облачно, като и в двата случая подсигуряват отличен комфорт за очите. А да не говорим, че през тях светът изглежда едно по-красиво място, в което всичко е по-просторно, ведро и безгрижно синьо.

Снимка: sunglasshut.com

Подходящи коледни подаръци в синьо

7. Сини кецове

Всеки уважаващ себе си модерен човек трябва да има поне един чифт качествени кецове, които отдавна са престанали да бъдат просто спортни обувки, а са се превърнали в неизменна част от градския стил и култура. Ако се страхувате да подарите цветни кецове, то заложете на сигурното - цвят деним (индиго или тъмносиньо).

Снимка: sportssensors.com

Подходящи коледни подаръци в синьо

9. Синя табакера

Табакерата днес не е толкова популярна, но няма нищо по-шик от това да видиш човек с малка кутия за цигари или тютюн. Ако търсите подарък за пушач, заложете на този винтидж предмет, защото табакерата е онзи малък детайл, който превръща жените в стилни дами, а мъжете - в изискани джентълмени.

Снимка: sothebys.com

Подходящи коледни подаръци в синьо

8. Син шал

Безспорно шалът е най-добрият аксесоар, не само защото може да се съчетава с няколко тоалета, но и защото винаги придава доза елегантност, артистичност, индивидуалност... И като добавим, че шал не се носи само през студените месеци, а целогодишно, то това превръща този аксесоар в подарък, на който всеки ще се зарадва.

Снимка: lovethispic.com

Подходящи коледни подаръци в синьо

10. Синя ваканция

Част от магията за Коледа и Нова година е снегът, който всеки се надява да завали за тези празници, но мнозина от нас си мечтаят точно за обратното - слънце, море, палми... Няма по-добър подарък от споделените преживявания и спомени, особено ако са с любимия човек. Ако не е по вашия джоб екскурзия до далечен и екзотични остров, то достатъчно е да отскочите за Коледа и (или) Нова година до съседна Гърция - там винаги е по-топло, слънчево и морскосиньо.

Снимка: expedia.at