Пожелавам ти да се влюбиш

  • Сподели:
Пожелавам ти да се влюбиш

Пожелавам ти да се влюбиш в живота. Първо в него. В цветята, в небето, в птиците. В магията, която съдържа раждането на нов живот. Във възможностите, които ти предлага новият ден. В очите, които горят и търсят нови светове. Да се влюбиш във възможността, която имаш всеки ден да започнеш отначало. Да бъдеш различен. Да бъдеш друг. Да се запознаваш с нови хора и да откриваш част от себе си в тях. Пожелавам ти да се влюбиш в сутрешната роса, в пясъка и стъпките, които правят краката ти по посяка. В морето, гларусите, в моряците и забравените рибарски лодки. В новите места, които очакваш да ги посетиш. 

Пожелавам ти да се влюбиш в шума на вълните и да намериш покой там. В музиката. Пожелавам ти да се влюбиш във вечерите, които прекарваш с някой и говорите безкрайно. В улиците на нощния град. В лампите, светулките и слънцето.
Пожелавам ти да се влюбиш в болката и да я търсиш в хората. Да разбереш, че точно тя ни прави това, което сме и да не бягаш от нея. Пожелавам ти да се влюбиш в цветовете, виното и шоколада. В полските цветя. В мечтите си. В самия живот. Първо в него. Влюби се в самото усещане, че си жив. В дивотията, която носи със себе си това.

Накарай очите си да блестят. Да бъдат жадни и ненаситни. Да бъдат любов.

 

Автор: Силвия Крумова

Ако желаете можете да разгледате блога ѝ.