Правят филм за живота на Шер

  • Сподели:
Правят филм за живота на Шер

Преди седмица легендарната певица, актриса и екоактивист Шер навърши 75 години и именно тогава издаде, че се подготвя филм за пъстрия й живот. Кинопроектът ще бъде написан от Ерик Рот, който е работил с изпълнителката през 1987 г по филма “Заподозреният“ и който има „Оскар“ за „Форест Гъмп“.

Продуцентi на филма ще бъдат от Universal Pictures. Певицата също ще бъде продуцент, като към нея се присъединяват Джуди Краймър и Гари Гьоцман, с които тя се запознава покрай Mamma Mia! Here We Go Again, пише People.

С Гари се вълнуваме, че ще работим отново с Шер и ще пресъздадем одисеята на живота й на голям екран“ пише в официално становище Джуди Краймър и споделя, че историята на певицата е достойна да спечели вниманието на всички поколения, тя е надарена с огромен талант, топлина, визия и не на последно място – любов.

Новината за биографичен филм за Шер идва две години след премиерата на мюзикъла за живота на певицата - The Cher Show. Продукцията дебютира на Бродуей през 2018 г. и е посещавана от самата Шер, която признава, че й харесва крайният резултат. От 2019 г мюзикълът не се играе.

„Никога няма да се изморя да бъда Шер, въпреки че съм по-стара, а пък правя същите неща. Все още се забавлявам. Имам силата и издръжливостта, както и публиката… Забравяш, че хората имат нормална работа, за която не получават аплодисменти“, сподели през 2018 г пред People изпълнителката.