Принц Хари вярва, че майка му Даяна се гордее с него

  • Сподели:
Принц Хари вярва, че майка му Даяна се гордее с него

Херцогът на Съсекс и баща на две деца наскоро каза пред People, че смята, че принцеса Даяна се гордее с неговите постижения и сподели, че постоянно усеща присъствието на своята майка.

"Със сигурност се надявам и вярвам, че с всичко, което правя, тя се гордее с мен. През 12-те кратки години, които имах късмета да бъдем заедно, видях и почувствах енергията и възхода, които тя получава от помагането на другите, без значение техния произход, здравословно състояние или финансов статус. Поради тази причина животът ù бе изпълнен с толкова добрина.
Усещам присъствието ù в почти всичко, с което се занимавам, но определено повече през последните две години от всякога без съмнение.
Тя бди над нас и съм сигурен, че някъде там отгоре се грижи за семейството ни."

Сега, когато има две малки деца у дома – Арчи и Лилибет – Хари казва, че се наслаждава на всички аспекти на бащинството, дори на хаоса, който неизменно става наоколо. 

"Обичам си нашия хаос, както и всяка част от него. Винаги съм искал да бъда баща и да имам собствени деца, и ето че вече съм отговорен за две прекрасни, малки създания.''

Принц Хари поддържа духа на майка си жив. По време на друго скорошно интервю за Today's с Хода Котб, херцогът на Съсекс сподели как говори за принцеса Даяна със своя двегодишнен син.

Често Хари и съпругата му Меган показвали на децата си снимки на тяхната покойна баба и разказвали какъв човек е била тя, както и за делата, с които светът я помни.