Разглеждане на вашата астрологична карта

  • Сподели:
Разглеждане на вашата астрологична карта

Да мечтаеш означава да си представиш свят, пълен с възможности. Да осъществиш мечта означава да превърнеш тези идеи - големи или малки - в реалност. 
Астрологът Чани Никълъс казва, че вашата рождена дата може да служи като пътна карта за живота ви, инструмент за по-добро разбиране на себе си и къде искате да отидете по-нататък. Разбира се, това е сложна пътна карта. Астрологията е нещо повече от слънчеви знаци. Астрологичните ритми, обяснява Никълъс, са в основата на Вселената и нашия живот от началото на времето.
Никой не контекстуализира астрологията по-поетично от Никълъс, която споделя как вие лично можете да използвате древната система и мъдрост, за да разберете собствения си живот. Астрологията може да разкрие модели в живота ни. Тя обяснява как слънцето, луната, изгряването и изкачванията работят заедно, за да подсилят пътя ви и да оформят целта на живота ви. Според нея астрологията може да ни помогне да разопаковаме мечтите си всеки ден.

НАШАТА РОЖДЕНА КАРТА Е ОТПЕЧАТЪК ОТ НЕБЕТО В МОМЕНТА, В КОЙТО СМЕ РОДЕНИ.

„Небето винаги е задавало тона, ритъма и циклите на нашия живот - затова е важно да бъдем във връзка с него. Откъсването ни от небето, от естествения свят е нещо скорошно и вярвам, че то също е в основата както на самотата, така и на чувството ни за загуба. Когато погледнете диаграмата си, вие създавате връзка с небето по времето, когато сте родени.

ИМА ТРИ КЛЮЧА КЪМ ВАШАТА АСТРОЛОГИЧНА КАРТА.

Трите основни компонента на рождената карта са слънцето, луната и изгряващите знаци. 
"Слънцето говори много за начина, по който светим. Слънцето в нашата карта е мястото, където ще оживеем. Ако не разберем как да изживеем нашия слънчев знак, няма да се чувстваме живи. 
Той е нашият източник на светлина, топлина и живот. Нашият изгряващ знак е знакът, специфичен за това къде и кога сме родени. Къде е позиционирана тази планета, ще ви каже мястото, на което трябва да стигнете, за да почувствате удовлетворение", казва Никълъс.

РИТМИТЕ НА ЛУНАТА СА НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО ЕЖЕДНЕВНО ИЗЖИВЯВАМЕ ЦЕЛТА НА ЖИВОТА СИ.

„Луната няма своя собствена светлина. Това е тяло, което отразява светлината на слънцето. Луната е ежедневният ритъм и ритуалите, които имаме на всеки двадесет и четири часа. Тя е най-близкият ни небесен партньор, който ни обикаля и ни предава данни от всички останали планети. Посредникът между нас и останалата част от Слънчева система." Никълъс казва, че през луната разбираме как да се храним и да се грижим за себе си.

ПРЕСЛЕДВАНЕТО НА ВАШАТА МЕЧТА НЕ Е ЕГОИСТИЧНО ЗАНИМАНИЕ.

„Всеки от нас има мечта. Всеки един човек в живота ни идва с дадена цел и не е от егото, което получаваме тази мечта. Това е от нещо много по-дълбоко. Това е от душата и е отпечатано в небето. Вашата астрологична карта е онази карта, която декодира съня или мечтата, която Вселената има за вас." - казва Никълъс.