Решителност, енергия и силна воля – вижте кои зодии притежават тези качества

  • Сподели:
Решителност, енергия и силна воля – вижте кои зодии притежават тези качества

Упоритостта и силната воля безспорно са качествата на истинския лидер. На човека, който не се огъва пред ситуациите, този който контролира и владее обстоятелствата. Ще разберем кои зодии са добри стратези, упорити и решителни. Това са зодиите, които не се предават пред трудностите и с лекота постигат своите цели.

Овен

Първият знак от зодиака е абсолютно индивидуален и свободолюбив. Той е живият дух, който прелита през живота, не се страхува да изпъчи гърди и да покаже кой е всъщност. Неговата силна воля не му позволява да склони глава и да се предаде пред обстоятелствата, а решителността му позволява да взима бързи и директни решения, за които не съществува сила, която да може да ги промени, защото за Овенът  всичко е или черно или бяло, средно положение не съществува. Дисциплиниран и упорит, той знае своите силни качества и как чрез тях да контролира ситуацията  и въпреки своята импулсивност, и бързина, остава категоричен за своя избор.

Лъв

Лъвът умело знае, как да си планира времето. Чрез своите лъвски качества, той винаги постига набелязаните цели. Представителите на тази зодия са достойни, честни, решителни и енергични. Лъвовете притежават ярка индивидуалност и твърд характер, който не им позволява да се огъват пред препятствията.

Той притежава кралска щедрост и е от зодиите, които не пестят енергия, когато става въпрос за благото на другите.  Лъвът е един от представителите на зодиака, който разполага с  най-силната воля и спънките по пътя към успеха за него са просто дребни камъчета, които да подритва. С лекота взима своите решения, благодарение на своята интелигентност и силна интуиция той трудно може да се подлъже в дадена ситуация. Лъвът притежава мощна енергия, която не му позволява да се затваря в себе си и да тъпче на едно място. Винаги се стреми да се развива и усъвършенства, не харесва мързеливите и алчни хора, предпочита чрез сила и упоритост да постига всичките си цели.

Скорпион

Като отворена бездна от емоции, Скорпионът успява умело да контролира хората около себе си – истински диктатор, притежаващ чувство за решителност, амбициозност и силна воля. Безстрашен и силен, той разполага с достатъчно сила, за да свали всеки противник. Тъй като е в състояние на постоянна готовност за действие, неговата пулсираща жилка, никога не му дава покой и стремглаво преследва своите цели. Готов за битка, той знае своите силни страни и чрез, своята упоритост, воля и неизчерпаема енергия, разгромява всеки противник.

А неговата решителност му позволява сам да гради своето бъдеще, без да се осланя на чужди желания и идеи. Умеещ да се преобразява и като истински хамелеон, знае как да обработва своите съперници.

Телец

Телецът знае как да ръководи останалите. Решителен е и упорит. Винаги действа, докато не постигне желания резултат,  защото в неговия речник не съществува думата - отказване. Има способността да съчетава в себе си материалното и духовното, а енергията, с която разполага е способна да премества планини. Неговата упоритост и решителност му позволяват сам да вземе контрола над своя живот. Наблюдателни и обективни с вродена сръчност, Телците успяват с много упорство и силна воля да постигат желаните резултати.

Те знаят как да трупат опит и да го превърнат в свое предимство и качество. Борбени и енергични, когато имат поставена задача, никога не се предават, докато не я изпълнят докрай.

Стрелец

Може да се каже, че това е най-енергичната зодия. Стрелецът не обича да тъпче на едно място – импулсивен, честен със силна воля, а когато си науми нещо е готов и света да преобърне, докато не го получи. Мразещи скуката Стрелците не обичат да им дават указания, предпочитат да бъдат самостоятелни и неограничавани. С каквото и да се захванат, те мигновено се превръщат в господари на положението, които се стремят да управляват и ръководят останалите.

Тяхната силна воля безспорно им става перфектен съюзник в трудните моменти, защото за Стрелецът думата отказване и предаване, е свързана със слабост. Стрелецът винаги казва това, което мисли - прям и директен, знае как да контролира ситуацията, дори и да е за сметка на много разбити сърца.