Робърт де Ниро: Когато остаряваш, трябва да си подготвен за неочакваното

  • Сподели:
Робърт де Ниро: Когато остаряваш, трябва да си подготвен за неочакваното

Робърт де Ниро е един от най-разпознаваемите образи в световната кино индустрия и неслучайно е сочен за един от най-великите актьори на своето време.

Преди няколко дни роденият в Ню Йорк артист претърпя инцидент на снимачната площадка на новия филм на Мартин Скорсезе - Killers of the Flower Moon в Оклахома, което ще го извади за няколко седмици от играта и което го провокира да каже: „Когато остаряваш трябва да си подготвен за неочаквани неща, които ще ти се случат“. 77-годишният носител на „Оскар“ сподели в свое интервю за IndieWire, че просто е стъпил на криво и е паднал. Актьорът призна, че има болки, но състоянието му се подобрява. От четвъртък де Ниро е в дома си в Ню Йорк, където получава ежедневни грижи за крака си. Пред сп People, той признава, че две седмици няма да се снима, но това няма да забави снимачния процес.

Робърт де Ниро признава, че едно от най-приятните неща в професията е да снима заедно със своя дългогодишен приятел Скорсезе, но не иска да разкрива много за новия си персонаж Уилям Хейл, който според сюжета е животновъд. Той споделя, че ролята му не изисква много физическа активност и се шегува, че ще успее да изиграе. Филмът е базиран на едноименната книга на Дейвид Гран и става дума за сериен убиец. В ролята на племенник на героя на де Ниро пък се въплъщава друг холивудски любимец – Леонардо Ди Каприо.