Рон Джереми с повдигнати повече от 30 обвинения в сексуално насилие

  • Сподели:
Рон Джереми с повдигнати повече от 30 обвинения в сексуално насилие

Порно актьорът Рон Джереми е обвинен по повече от 30 обвинения в сексуално насилие, включващо 21 жени през последните две десетилетия, съобщи в сряда окръжната прокуратура на окръг Лос Анджелис.

Джереми, чието официално фамилно име е Хаят, е обвинен в сексуално насилие над жени в продължение на 23 години между 1996 и 2019 г., според окръжната прокуратура. Жертвите са на възраст от 15 до 51 години.

Джеръми не се признава за виновен по 12 обвинения в изнасилване, седем обвинения за насилствено орално съвкупление, четири обвинения за сексуално проникване с чужд предмет, две обвинения за сексуално проникване на човек в безсъзнание или заспал. Всеко от развратните действия е спрямо дете под 14 или 15 години, содомия чрез използване на сила и нападение с намерение да извърши изнасилване, съобщи окръжната прокуратура.

„Неговата позиция е същата както при подаване на наказателната жалба", заяви адвокатът на Джеръми Стюарт Голдфарб в изявление пред CNN. "Той е невинен по всички обвинения."

Съдебните заседатели върнаха обвинението на 19 август и то бе отпечатано в сряда. Това става почти година след като Джереми е обвинен в повече от 30 обвинения.
Делото на Джеръми беше представено пред жури, за да се избегне публично предварително изслушване, където свидетелите ще трябва да дадат показания в открито съдебно заседание, подобно на случая с медийния магнат Харви Уайнстийн.