Само за жени: Пусни съблазнителката в себе си на воля!

  • Сподели:
Само за жени: Пусни съблазнителката в себе си на воля!

Наскоро в една група правихме медитация за свързване с вътрешната ни жена. След това последва споделяне по двойки…

Колкото и да се чувствам привлекателна, женствена и секси, някак си в ежедневието често забравям за вътрешната си жена. Спирам я, не и позволявам да се изрази. Понякога сякаш се чувствам като малко момиче, понякога си е чисто пренебрежение.

Започнах да се обличам добре само, когато излизам. Да си сресвам косата бързо и с мрънкане как се е заплела… и, и, …примерите се оказаха безчетни.

Докато един ден приятелят ми не ме върна на земята с думите: "Ти защо вече не се гласиш за мен? Само, когато излизате по женски се стараеш."

Не мога да ви опиша чувството в този момент. Сякаш стрела ме прободе в сърцето. Защото той беше напълно прав. Бях престанала да се старая за себе си, бях престанала да се старая за моя любим.

Мили мои, светът навън никога няма да оцени красивата ви рокля, секси обувките ви или маникюра, ако не живеете и дишате през съблазняването всеки един момент, във всяка една ситуация.

Съблазняването започва със самите нас!!! Първо съблазняваме себе си, след това нашия партньор (ако имаме такъв) и чак след това идват всички останали!

Какво имам в предвид като казвам да съблазняваме себе си и то постоянно. Не, нямам предвид да сме винаги гримирани, с токчета и прическа. Какво сме облекли също има значение ( дори когато сме вкъщи, дори, когато сме сами), но първо е ред на нещо далеч по – съществено.

Как се движим, как се докосваме, как се усмихваме. Първо започваме да ФЛИРТУВАМЕ със себе си, с тялото си, с образа ни в огледалото. Обожавам Дита Фон Тийз. Тя казва: "Аз винаги събувам чорапите си така, както ги събувам на сцената." Не чакайте някого или нещо, за да се движите съблазнително.

Като за начало просто почнете да забелязвате в какво и кога пренебрегвате жената в себе си. Например: излизате от банята и се избърсвате с хавлията бързо и даже с негодувание, после почвате по същия начин да се мажете с лосион, да си сушите косата…

Когато се уловите в подобна ситуация, спрете за миг. Забавете движенията си.

И започнете да се докосвате така, както бихте желали вашият любим да ви докосва.

Изсушете се бавно, галейки бедрото си с хавлията. Загребете от лосиона нежно и бавно, все едно докосвате цвете. И когато го нанасяте върху кожата си…. насладете се, усетете се, галете се. С усмивка, все едно, че флиртувате. После срешете косата си, ако е дълга, усетете как пада по гърба ви, какво е чувството от допира. Сушете се голи, гледайте се с възхищение и се галете със всяко движение. Облечете се бавно… и не спирайте да се галите и да се докосвате нежно. Поглеждайте се в огледалото и си подхвърляйте леки, закачливи погледи.

Това беше само пример.

Тези движения можете да ги включите навсякъде в ежедневието си.

Аз дори сега, когато пиша тази статия, докосвам клавишите на клавиатурата, така както докосвам любимия си. Изправете стойката си, издължете врата, гърдите напред, дупето назад… ръцете нежни, като на балерина.

Когато тези движения станат част от нас, тогава задачата да съблазним партньора си е... детска игра. Тогава и той няма търпение да ни съблазни.

Ще завърша с един мой любим цитат на Дита Фон Тийз: "Тук не става въпрос за съблазняване на мъже, а за изживяване и празнуване на женствеността."

Автор: Елена Матеева / Източник: Djavarava.com / Снимка: 7-themes.com