Сандра Бълок: "Нямам нужда от брак"

  • Сподели:
Сандра Бълок: "Нямам нужда от брак"

''Не ми е нужен лист хартия за да бъда предан партньор и предана майка", каза актрисата в интервю за предаването Red Table Talk.
Говорейки пред токшоуто Red Table Talk с водещи Джейда Пинкет Смит, Уилоу Смит и Адриен Банфийлд-Норис, носителка на Оскар, сподели няколко акцента за миналите си връзки, както и не спести мнението спрямо брака. Тя каза, че собственият ѝ опит с развода я накарал да смята, че бракът не е синоним на любов през цялото време. "Аз съм човек, който премина през процеса на развод. Намерих любовта на живота си. Споделяме две прекрасни деца - три деца, заедно с по-голямата му дъщеря. Това е най-доброто и най-хубавото нещо, което някога може да ми се случи."

Актрисата добави: "Не искам да давам съвети на хората да постъпят по начина, по който аз съм постъпила. Просто казвам, че нямам нужда от лист хартия, за да бъда предан партньор и предана майка."

Бълок също каза, че не желае да се чувства обект на социални задължения, основани на пола в брака. "Не е необходимо да ми се натрапва мисленето, че трябва да присъствам до партньора си в неговите най-трудни моменти. Не е нужно да ми казват да издържам на житейските бури и проблеми, които един съвместен живот има. Можете да бъдете страхотни родители, дори и децата да не са създадени лично от вас. Важно е на първо място да помислим за доброто на децата."

Още през 2010 г., след близо петгодишен брак, Сандра подаде молба за развод с бившия си съпруг Джеси Джеймс. Близки до Бълок разказват, че тя трудно приемала неговите изневери и ѝ трябвало доста време преди отново да се впусне във връзка. Не обича да се връща назад и да си спомня за развода, който ѝ се отразил зле.

През 2015 г. Бълок откри грижовен и любящ партньор в лицето на професионалния фотограф Брайън Рандъл. 55-годишният Брайън е мъжът, с който актрисата се чувства обичана, желана и ценена.

Сандра има и две осиновени деца - 11-годишен син Луис Бардо Бълок и 8-годишна дъщеря Лайла Бълок.