Да загубиш партньора и любовта на живота си: Сандра Бълок

  • Сподели:
Да загубиш партньора и любовта на живота си: Сандра Бълок

Дългогодишният партньор на Сандра Бълок Брайън Рандал почина на 57 години след тригодишна битка с АЛС (амиотрофичната латерална склероза).

"С голяма тъга споделяме, че на 5 август Брайън Рандал почина след тригодишна битка с АЛС", сподели семейството му. "Брайън рано избра да запази пътуването си с АЛС в тайна и тези от нас, които се грижеха за него, направиха всичко възможно да уважат молбата му. Безкрайно сме благодарни на неуморните лекари, които се ориентираха заедно с нас в пейзажа на тази болест, и на изумителните медицински сестри, които станаха наши приятели, често жертвайки собствените си семейства, за да бъдат до нас", добави семейството му.

Вместо цветя семейството на Рандал моли да бъдат направени дарения на Асоциацията за борба с АЛС и на Масачузетската болница.

Клиниката "Майо" описва АЛС като "заболяване на нервната система, което засяга нервните клетки в главния и гръбначния мозък". Заболяването се влошава с течение на времето и към момента няма лечение.

59-годишната Бълок се запознава за първи път с Рандал, когато той снима рождения ден на сина ѝ Луис през януари 2015 г. По-късно същата година те направиха връзката си по-публична, включително се появиха на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру.

Бълок, която е майка на сина си Луис, 13 г., и дъщеря си Лайла, 10 г., засегна темата за брака по време на участието си в предаването Red Table Talk през декември 2021 г.

"Аз съм човек, който премина през процеса на развод. Намерих любовта на живота си. Имаме две прекрасни общи деца - три деца, с по-голямата дъщеря на Рандал. Това е най-хубавото нещо в историята. Не мисля за брак. Нямам нужда от документ, за да бъда отдаден партньор и отдадена майка.''​​​​​​, каза Бълок тогава.

По-рано в същия епизод на Red Table Talk Бълок каза, че Рандал е чудесен "пример" за децата ѝ.

"Той е примерът, който бих искала децата ми да получат. Имам партньор, който е много християнски настроен, и има два различни начина да се гледа на нещата. Аз не винаги съм съгласна с него, съответно и той не винаги е съгласен с мен. Но той е пример, дори когато сме на различни мнения."