Шест грешки, които жената прави в една връзка

  • Сподели:
Шест грешки, които жената прави в една връзка

Както мъжете, така и жените, правят грешки в своите връзки, които от своя страна им костват равновесието и стабилността в отношенията с половинката. Ще разберем кои са най-често допусканите грешки при жените в една връзка.

1. Затрупва мъжа с ненужна информация
Всички жени инстинктивно се опитваме да почувстваме своя партньор като наша близка приятелка, с която можем да говорим на всякакви теми, пред която можем да си изливаме душата 24 часа в денонощието и още по лошото, да разказваме интимни подробности свързани с други мъже. Това е една от грешките, които допускат повечето жени. н

Няма нищо лошо в това да можем да се доверим и да споделим проблемите си със своя партньор, но трябва да можем да направим малката разликата, че той е мъж, а мъжете определено предпочитат разговорите с възможно най-малко детайли и най вече по същество, както и не харесват сравненията и темите, които включват други мъже или бивши партньори.

2. Превръща го в спестовна касичка
Мъжете в повечето случаи усещат намеренията на жената, която е до тях, дали тя държи истински на тях, независимо от техните финансови възможности или е с тях точно с цел облагодетелстване.  Мъжът не е марионетка и определено не му допада факта, че жената до него не е истинска и честна в тази връзка.

3. Не е искрена за своите чувства
Без значение дали се колебае или директно прикрива ненавистта си към своя партньор, мъжът не харесва жените, които прекарват своите емоции, чувства и такива, които не са способни да показват любовта си.

4. Отнема свободата на своя партньор
Когато започнете да възприемате своя партньор за ваша собствена вещ, нещата постепенно ще започнат да се объркват. Мъжът на първо място държи на своята свобода и независимост, когато усети, че по някакъв начин те са заплашени, може да се промени и завърти на 180 градуса. Отнетата свобода да излиза с близките си приятели и да взема решения, го потискат и го карат да се чувства ограничен, слаб и нещастен.

5. Ревнува го от всички жени, които имат допир до него
Ревността във всичките ѝ форми разбива връзката, независимо дали ще са от страна на мъжа или жената, тя е способна да подкопае основите ѝ. Когато жената се чувства несигурна в чувствата на мъжа до нея, започва да се вслушва във вътрешните си страхове и да се настройва песимистично за тази връзка. Жената е способна във всеки един момент и само заради един поглед насочен към друга жена, да избухне и да навлезе в спорове. Това от своя страна натоварва мъжете, особено ако те нямат намерение с лека ръка да разрушат досегашната връзка, в която се намират и всичко е плод само на фантазията на жената до тях.

6. Сърди се за всяко едно действие от страната на мъжа
Скандали за закъснение след работа, за излизане с приятели, за неподредени дрехи, забравени сметки и т. н. Всичко това вбесява мъжете и дори да искат всичко в тяхната връзка да е безоблачно и в пълна хармония, не успяват да го постигнат благодарение на вечните упреци от страна на тяхната партньорка.

Връзките са изключително сложни за разбиране, но без тях не можем да минем на по-горен етап в нашите отношения, да създадем здраво и щастливо семейство, уютен дом и любов, която ще запълни липсващите парчета в нашия живот.