Стриптийз - защо не? Музиката е от нас!

  • Сподели:
Стриптийз - защо не? Музиката е от нас!

Помните ли еротичния филм "Девет седмици и половина" с главни действащи лица Мики Рурк и Ким Бейсингър? Ако не сте го гледали, намерете време и поправете тази грешка. Откраднете си от чара, сексапила и увереността на Елизабет, героинята на Ким в лентата, изпийте едно питие, в случай, че самочувствието ви е разколебано и да - направете стриптийз на партньора си! Във филма Елизабет танцува под звуците на парчето "You can leave your hat on" в изпълнение на легендарния Джо Кокър. Класика или клише - парчето е с милиони гледания в YouTube.
Може да напуснете този свят само ако сте си поднесли взаимно това удоволствие от разсъбличането докато тялото ви рисува съблазнителни картини пред очите на любимия.

Естествено, че може да танцувате триминутен стриптийз както на вас ви харесва, правилата определяте вие! Може да се гримирате, да си купите скъпо, луксозно, секси бельо, да сложите обувки на висок ток, оформите прическата си по загадъчен начин, но понякога всичко, което е необходимо, за да се получи готина сцена или игра, е достатъчно да имате просто една риза под ръка.
Увереността, вашето излъчване, погледът ви, самодоволната ви усмивка - това са качествата, които ви правят неустоимо желани.
Не е сигурно до колко партньорът ви ще обърне внимание на цвета на жартиерите, които ще хвърлите на пода или ще запомни дали сте си сложили спирала.
Мъжът ще запечата в съзнанието си вас. Докосването ви. Миризмата ви. Походката ви. Танца ви.

Изберете си ден от седмицата, в който да се развихрите. Песните са от нас.

"Money can't buy it" - Ани Ленъкс 
https://www.youtube.com/watch?v=z7-bj7idSok
След раздялата на Eurythmics, Ани Ленъкс прави успешна солова кариера. Получава осем награди Brit, британски еквивалент на наградите Грами в САЩ. Нейните Brit Awards включват дебютния ù солов албум от 1992 г. "Diva", "Bare" (2003) и "Songs of Mass Destruction"  (2007). Ленъкс има забележителен успех като солов артист, включително два сингъла №1 в Канада: и „No More I Love You's" през 1995 г.

"Money can't buy it" е написана от Ани Ленъкс. Песента е експлозия от освобождение, сила на сътворение, желанието, което отвътре ти идва да бъдеш див и страстен.
Парчето е използвано във филма "Striptease" (1996 г.) с участието на Деми Мур.

"California" - Милен Фармер
https://www.youtube.com/watch?v=JAS2XAvINtc
Mилен Фармер е огромна мега звезда на френската популярна музика и е част от класациите в продължение на 25 години. През това време тя е продала над 20 милиона албума с редица хитове - нареждайки я като един от най-успешните френски музикални изпълнители на всички времена.
Песента ù "Калифорния" умело съчетава френски и английски език,  а речникът е елегантен и секси. 
"California" влиза на 7-мо място сред най-добрите френски сингли. 
Заглавието е истински радио-хит и бързо става най-пусканото парче във FM ефира. Една абсолютна чувствена класика в репертоара на Милен.

"Angel" - Massive Attack
https://www.youtube.com/watch?v=hbe3CQamF8k
Тази песен е много необичайна, тъй като през цялото времетраене на парчето се използват само два акорда. Басовата линия е силно изявена. Базирана е по мотиви от песента на Хорас Анди „You Are My Angel" от 1973 г.
Това е най-използваното парче на Massive Attack както в телевизионни, така и във филмови саундтраци.
Звученето е същевременно леко заплашително, но и като прелюдия към настъпващ оргазъм.

Тази класация няма как да мине без нейно величество, синоним в палитрата на чувствата - Sade, а песента говори сама за себе си ''Never as good as the first time'' https://www.youtube.com/watch?v=UfzmVUrZplw