Свети Валентин и връзките от разстояние - ето някои идеи от нас

  • Сподели:
Свети Валентин и връзките от разстояние - ето някои идеи от нас

Да бъдеш във връзка от разстояние е трудна мисия, а да бъдеш сам на Свети Валентин може да е още по-гадно. Не можете да отидете на физическа среща заедно, сексът по телефона (макар и страхотен) не е същият както интимността. 
Все пак ако има желае, има и начин, нали така казват поне. Има решение как да отпразнувате Деня на влюбените, когато сте във връзка от разстояние, и ние сме тук, за да ви напомним за това, защото вие го заслужавате.

Истината е, че това, което правите на Свети Валентин, има по-малко значение от това да го празнувате по свой уникален и специален начин и това е вярно дори за двойки, които успяват да бъдат физически заедно на този празник. 
Колкото и клиширано да звучи, мисълта наистина е от значение, така че дали ще изпратите на половинката си ръкописна картичка, ще му купите онзи парфюм, на който сте хвърлили око от месеци, или просто ще се настроите за изключително дълга FaceTime среща, няма грешен начин за празнуване.

Нека видим и нашия малък любовен списък.

Направете си съвпадаща снимка на различни места.

Изпробвайте уменията си за фотография и Photoshop, като съберете две отделно направени снимки на напълно различни места. Можете да си играете с пози, предмети и пейзажи, за да създадете художествена версия на снимка, която двамата бихте направили, ако бяхте физически заедно.

Подарете им плейлист на Spotify или абонамент в Storytel.

Включете песните, които имат специално значение за вас и връзката ви – като песента, която свиреше първия път, когато сте били заедно в колата или може би дори песента, която минувач тананикаше, докато вие се държахте под ръка. Пазете плейлиста частен само между вас и го слушайте, когато се чувствате самотни.

Уговорете дата за вечеря на FaceTime.

И двамата може да приготвите любимите си ястия и след това да ги настроите пред камерата си, за да имате виртуална среща за вечеря. 

Пишете в дневник за седмица или месец – или каквато времева линия има смисъл за вас.

Документирайте всичките си мисли, как е минал денят ви и какво ви напомня за партньора ви и му подарете дневника, когато попълните всички страници. 
Изпратете видео съобщение.

Независимо дали пеете и танцувате на песента си или четете на глас любовно послание, понякога може да бъде много по-интимно и приятно партньорът ви да ви види и чуе, вместо да чете нещо сам. Плюс ще ви види и в още една ваша светлина, както и вие неговата реакция.

Изпратете им нещо ръчно изработено от вас.

Подаръкът не трябва да е скъп, за да бъде добър. Картичка от сърце, фотоалбум или друг подарък, който сте направили сами, показва, че влагате време, емоция, усилия и мисли в него и ще ви напомня колко много ви е грижа, дори когато физически не сте наоколо.

Дайте им куп писма, които да отварят по различно време.

Връзките на дълги разстояния са толкова трудни, колкото звучат, а прекарването на празници като Свети Валентин отделно ги прави още по-трудни. Напълнете пликовете със сладки писма и послания, за да развеселите любимия човек въз основа на това как се чувства в този момент. Етикетирайте външната страна на всеки плик с инструкции кога да бъде отворен, като например: "за когато ти липсвам" и "за когато се чувстваш самотен".
Подобно на любимия ни филм с Джералд Бътлър и Хилъри Суонк "Послепис: Обичам те".

Отбройте дните, докато се видите отново, като напълните буркан с листчета хартия, описващи нещата, които обичате в партньора си.

Напишете толкова бележки, колкото дни остават до срещата ви, така че всеки ден да могат да изтеглят по една от буркана. Изпратете им буркана по пощата или им го предайте лично, когато се видите преди Свети Валентин.