Тест само за жени: Каква вещица сте?

  • Сподели:
Тест само за жени: Каква вещица сте?

Изберете метла и разберете каква вещица сте.

Метла № 1: Обикновена вещица

При необходимост – Вие лесно можете да се престорите на домакиня или чистачка. Това са вещици, винаги вредни и опасни с мярка. Но във всеки случай – най-добре да не Ви ядосват!

Метла № 2: Вещица по убеждение

На Вас явно няма да Ви е никак по вкуса, ако Ви объркат с чистачка или домакиня, но и не сте готови също да се откроявате в тълпата. Стотици години инквизиция не минават току-така!

Метла № 3: Недисциплинирана вещица

Тази метла е истинско отражение на Вашата прическа. Както нейните сламки стърчат на всички страни едновременно, така и енергията се излъчва от Вас – без особен разбор и контрол. Внимавайте да не попаднете в полето на собствения си магически безпорядък! За да не се разлетите на парчета!

Метла № 4: Вещица-естет

Вашето тегло не надвишава законоустановеното по ръководството "Чукът на вещиците", а магнетизмът Ви е на нивото на този на Елвира - повелителката на Тъмата. Черна котка придружава всяка Ваша стъпка с тайнствено мъркане. Приказните принцове сами влизат и се построяват заради Вас в спретнати редици, а нежните принцеси си скубят косите от яд, пожелавайки Ви страшна смърт. Няма да дочакат! Вие сте очарователна и професионална във всичко: от битова некромантия до извикване на демони от най-висш порядък.

Метла № 5: Вещица с голяма оригиналност

Само като чуят името Ви, инквизиторите започват нервно да заекват. Заради Вас са спрели Кръстоносните походи и е започнала великата Френска Революция. Вие сте истинският корен на всички беди и злини. Но също сте и красиво цветенце в градината на Създателя. Животните Ви обичат предано, а хората Ви избягват (и с право!). Враговете Ви ценят, а приятелите Ви се боят от Вас. О-хо-хо!

Метла № 6: Бойна вещица

Бойната вещица е същото нещо, като воин на метла. Вашата издръжливост и способност за контрол не знае граници. Вие сте се научили как да скривате тъмните страни на душата, потапяйки се в Дзен при всеки удобен случай. Когато стигнете до най-голяма степен на концентрация – Вие унищожавате враговете, досущ като мълния от небесата... досущ като буркан мед, унищожен от Мечо Пух!

Метла № 7: Вещица с излишно тегло

Вие сте красавица, на Вас Ви трябва по-здрава метла и по-тъмна тъмнина – за да можете да скриете всичкото зло... Но обичате да криете най-вече всичкото добро, както и красотата си. Е, няма как да стане – светите със своя силна светлина!

Метла № 8: Вещица с тайна

У Вас има повече изненади, отколкото в празничен сладкиш. Никога не могат да Ви определят правилно от първо впечатление - Вие сте способна да изненадате всекиго в най-неочаквания момент. Дори и в задръствания Вие можете да се придвижвате успешно, използвайки фигури от висшия пилотаж!

Метла № 9: Вещица с големи странности

Вие сте така тайствена и прикрита, че дори не знаете какво може да очаквате от самата себе си. Впрочем, Вие не се считате за вещица. Всичко от само себе си (аха!) се чупи, изгаря, взривява и се превръща в жаби. Виж ти съвпадение!...

Метла № 10: Върховна вещица

У Вас има малко от Злобюл, малко от Злата Мащеха-Кралица, а ако сте в банята - то малко и от Урсула - Морската Вещица. Вие съчетавате в себе си качествата на всички типажи и персонажи, а в идеалния случай сте пределът на мечтите на всяка вещица. Прекрасно балансираната Ви походка, съчетана със стилни одежди подчертават вашия статус на Водач на ковъна (вещерската група), а следата от Вашата метла е подобна на следа от опашката на комета. Иначе сте привърженичка на готическата класика - както в стила, така и в поведението.

Е, след като направихме разбор на всички метли – вече може да летим спокойно към Вещерското Сборище! Успешен Полет!

Източник: tretooko.com