Топ 3 на най–романтичните зодии

  • Сподели:
Топ 3 на най–романтичните зодии

Рак

Това е една чувствителна, емоционална и ранима зодия. Те се привързват на силно духовно ниво  с човека до себе си, успяват да показват любовта си и остават напълно верни на партньора си. Романтиката им е в природата, защото те знаят как да направят една специална и незабравима  изненада за любимия. От това да разпръснат листенца от цветя из цялата къща до това да ви подарят нещо голямо, като нова луксозна кола с панделка отгоре – и всичко това го правят с единствената цел да покажат на любимия си колко силни чувства изпитват. В това отношение Ракът не е стиснат, готов е да похарчи много пари, за да направи човека до себе си щастлив. Тази зодия е изключително щедра в любовта – не пести нито енергия, нито финанси за благото на любимия. Влюбената душа на Рака е чиста и изпълнена с желание, да създава приятни и незабравими моменти с партньора си и в това начинание той не би пестил сили.

 

Лъв

Дори и на пръв поглед да изглежда властен самовлюбен хищник Лъвът дълбоко в себе си носи една страстна и романтична душа. В жестовете и изненадите към любимия той е изключително щедър. Обича ли някой силно, Лъвът е склонен да направи комплимент, да приготви романтична вечеря, да подари голям и луксозен букет на любимата си. Той е всеотдаен и отдаден на връзката си и никога не забравя за важни дати – от сватбата ви, от годежа, от първата целувка. Тази зодия обича да пътува, да разкрива едни нови и прекрасни кътчета от света на човека, в който е влюбен.  По природа той не е романтик, но обича ли силно се отключва тази черта в него. Лъвът ще изпълни живота ви с много емоции, изненади и романтични пътешествия.

 

Риби

Те са любвеобилни, мили, обичащи честността и красотата в отношенията си с половинката. Обвържат ли се са способни да предоставят цялото си внимание и нежност на партньора. Романтичните жестове не са им чужди, напротив, когато подготвят изненада за любимия те се чувстват най–щастливи и в свои води. Зорко следят ежедневието на партньора си, така запаметяват и най–малките подробности от това какви храни обича до стила но обличане и във всеки момент са способни да моделират в главата си перфектния подарък за любимия. Те не само го моделират, но и го реализират. Рибите не са никак стиснати, когато става въпрос да зарадват човека до себе си. Романтични натури са и по–голямата част от живота им протича в мечтаене за перфектната и истинска любов, като в най–сърцераздирателните и романтични филми.