Треска за време… или как да спечелиш повече време за себе си

  • Сподели:
Треска за време… или как да спечелиш повече време за себе си

За къде бързаш?, отеква в съзнанието ми. Напоследък често ми задават този въпрос. И може би с право. Може би действително пренебрегвам важните неща, опитвайки се да вместя в оскъдните 24 часа начинания, които очевидно изискват доста повече внимание и усилия.

Реших да взема мерки и да се образовам по темата хроничен недостиг на време. След изчетените фермани със съвети и разговори с далеч по-мъдри от мен хора, достигнах до едно доста простичко заключение, което, струва ми се, всеки тайничко знае. Организирай добре деня си и следвай собствените си приоритети, за да ти остава време за приятни емоции. Лесно е да се каже, да! Изпълнението обаче куца.

И тук идва новата кампания на Visa, която е посветена именно на това как да си подарим повече време за самите нас и любимите ни хора. Тази година зимният сезон ще е специален, защото притежателите на карта Visa могат да спечелят символично бягство от забързаното ежедневие.

За любителите на активната почивка и за празнично настроение през целия сезон от Visa са подготвили и по три смарт часовника Withings Activité Pop за всеки ден от периода на кампанията.

От 7 ноември до 25 декември 2016 г., всяка покупка или плащане с карта Visa, издадена преди 7 ноември 2016 г., направена на територията на страната, или при български онлайн търговец гарантира автоматично участие за дневните награди.

Часовникът Withings Activité Pop ще те насърчи да се движиш повече и ще ти помогне да опознаеш ежедневието си, като показва изpaзxoдвaни ĸaлopии, изминaтo paзcтoяниe, ĸaĸтo и тoчни данни зa фазите на cъня и ĸaĸ дa гo пoдoбриш. Със смарт часовника винаги ще си в крак с времето, тъй като е автоматично настроен да показва местния час в дестинацията, където се намираш.

Синхронизира се с твоя смартфон и не изисква кабели за зареждане, защото работи със стандартна батерия. Благодарение на специалното приложение можеш да предизвикаш своите познати в приятелска надпревара и да отличиш най-спортната натура в компанията.

Новоизградените здравословни навици, подкрепяни от данните от смарт часовника, ще ти помогнат да водиш по-пълноценен живот, а добре организираният график ще ти дари повече време за приятни и весели занимания.

Три плащания с карта Visa, издадена преди 7 ноември 2016 г., извършени чрез ПОС терминал на територията на страната, или при български онлайн търговци в рамките на една седмица и регистрирани на visabg.com, ще изпратят един от трима късметлии на седмица (общо 21 за периода на промоцията) на луксозна почивка сред планинско спокойствие. Повече регистрирани плащания означават по-голям шанс да се озовеш в хотел Кемпински Гранд Арена в един от най-модерните зимни курорти на Балканите – Банско.

Почивката включва три нощувки и три вечери за двама по време на престоя, безплатен достъп до фитнеса и модерната спа зона на хотела, както и предплатена карта за транспортни разходи с лимит до 160 лв. Късметлиите ще бъдат посрещнати с плодове и сладки в хотелската си стая, а всяка сутрин ще се наслаждават на богата бюфетна закуска с избор от над 100 компонента.

Малчуганите до 6-годишна възраст се настаняват безплатно в стаята на родителите си, закусват безплатно и са добре дошли в Детския клуб. За приключенски семейни излети хотелът предоставя безплатно ползване на планински велосипеди.*

Подари си коледно удоволствие с Visa за много усмивки и топли моменти в студените дни.

*Официалните правила и повече информация за кампанията можеш да намериш на сайта visabg.com.