Умната жена е свободна, защото се бори за свободата си

  • Сподели:
Умната жена е свободна, защото се бори за свободата си

"Чувал съм мъже, че искат интелигентна жена в живота си!

Бих ви насърчил да помислите над това. Умните жени взимат решения сами, имат собствени желания и поставят лимити.

Никога няма да бъдете в центъра на живота им, защото той се върти само около тях.

Една интелигентна жена няма да се остави да бъде манипулирана или изнудвана, няма да поеме вина, а ще поеме своите отговорности. Интелигентните жени разпитват, анализират, борят се и никога не са доволни предварително.

Тези жени са имали живот преди теб и знаят, че ще продължат да го имат, след като си отидеш. Тя е тук, за да предупреди, а не да иска разрешение.
Тези жени не търсят лидер в двойката, който да следват. Те не искат да те следват или да маркират пътят ви, те искат да вървят до теб.

Тя знае, че животът без насилие е по право, а не лукс, нито привилегия. Те изразяват гняв, тъга, радост и страх по един и същи начин, защото знаят, че страхът не ги прави слаби и по същия начин, гневът не ги прави "мъжествени".

Тези две емоции заедно с останалите я правят човек и това е всичко!

Умната жена е свободна, защото се бори за свободата си. Тя знае, че не е жертва и оцелява. Ако се опиташ да я оковеш, тя ще знае как да избяга. Не забравяйте, че е правила това преди.

Интелигентната жена знае, че нейната стойност не се крие във външния ѝ вид, нито в тялото ѝ или в това, което правите с него.

Помислете два пъти, преди да се опитате да я съдите за възраст, ръст, форми или сексуално поведение, защото това е емоционално насилие и тя го знае.
Така че, преди да отворите устата си, за да кажете, че искате "интелигентна, умна жена" в живота си, запитайте се дали наистина можете да се впишете в нейния."

Автор: Габриел Гарсия Маркес