Уникалност на душата

  • Сподели:
Уникалност на душата

Вие наистина сте уникална личност. Нямате конкурент в своята уникалност. Вземете си правото да бъдете неповторими и ще получите огромно предимство пред онези, които вървят по отъпкани пътища. Ако се стремите да станете като него (нея), нищо няма да постигнете.

Станете себе си.

Позволете си този лукс. Ако сте надянали маската на вече съществуваща звезда, това ще е или копие, или пародия. Не се става звезда, като подражаваш на другите. Когато престанете да се стараете да приличате на някого, всичко ще ви се подреди. Когато престанете да повтаряте чужд опит, всичко ще ви се подреди.

Когато самите вие признаете великолепието на своята индивидуалност, всичко ще ви се подреди – на другите не им остава нищо друго, освен да се съгласят с това.

Тълкуване:

Фактът, че сте достойни за всичко най-добро и сте способни на всичко, много старателно се крие от вас. Внушават ви, че сте наивни, ако повярвате в неограничените си възможности. Но всъщност е точно обратното.

Способни сте да създавате великолепни шедьоври на изкуството, да правите гениални научни открития, да постигате огромни резултати в спорта, бизнеса, във всяка професионална дейност. Трябва само да се обърнете към своята душа. Тя има достъп до всички знания, творения и постижения. Задачата ви е да си позволите да бъдете себе си. Нима маските, които носите, са ви помогнали да постигнете успех, благополучие, щастие?

Няма нужда да се променяте – това ще бъде поредната маска. Ако смъкнете маските, наложени ви от деструктивните махала, ще излезе наяве съкровището, скрито във вашата душа. Вие наистина сте достойни за всичко най-добро, защото действително сте чудесно, удивително, неповторимо създание. Само си позволете да бъдете такова.

Вадим Зеланд, из "Принципи на транссърфинга"