Виктория и Дейвид Бекъм празнуват 23 години брак

  • Сподели:
Виктория и Дейвид Бекъм празнуват 23 години брак

Докато празнуват 23-ата си годишнина от сватбата, Виктория и Дейвид Бекъм изглежда са открили рецептата за любов, която продължава вечно.

Изминаха 23 години, откакто Виктория и Дейвид Бекъм размениха обети в готически блясък в замъка Лътрелстаун в Ирландия. На 4 юли 1999 г. Виктория Адамс - известна още като Пош Спайс - стана госпожа Виктория Бекъм, омъжвайки се за своя приятел футболист, заобиколена от семейството и приятелите им. 
За да отбележи този паметен за двойката момент, Виктория публикува снимка със сладък надпис:

"Казват, че не е забавен, казват, че никога не се усмихвам, казват, че няма да трае дълго... Днес празнуваме 23 години брак. Дейвид, ти си моето всичко, обичам те толкова много!".

Техните деца също празнуват любовта на БекъмВ Instagram стори тя публикува повторно поздравления от децата им, Ромео и Круз, заедно с ретро снимка на нея и Дейвид.

Дейвид, междувременно, сподели клип от отдавнашно телевизионно интервю със Саша Барон Коен, в който Али Г. Коен пита: "Били ли сте в Spice Girls преди това?" а Дейвид отговаря: "Не, но харесвах Posh."

Той също публикува снимка на двамата като млада двойка в своята история с надпис "23 години днес".

Екстравагантна сватба за Дейвид и Виктория 

На пищната им сватба синът им Бруклин, който тогава беше на три месеца, играеше ролята на носител на пръстена, докато щастливата двойка се наслаждаваше на екстравагантни щрихи, включително позлатени тронове и меч, с помощта на който да разрежат сватбената си торта. 

Виктория носеше две пенливи визии на големия си ден. Тя произнесе обета си в сатенена рокля с корсет от Вера Уанг, която пасваше на белия костюм на Дейвид, допълнена с персонализирана тиара, направена от бижутера Слим Барет, и огърлица с разпятие, подарена ù от Дейвид. За церемонията дизайнерката се преоблече в кралска лилава рокля от Antonio Berardi, а съпругът ù заложи на костюм в лилаво в тон.