Вземи това, което имаш

  • Сподели:
Вземи това, което имаш

Често се тревожим и оплакваме за всичко, което ни липсва. Изпълваме се с ярост и страх от заобикалящото ни, забравяйки, че реалността е само разбирането ни за нея и когато я приемаме негативно, то ние със сигурност не виждаме всичко, което имаме.

Пропускаме да забележим способностите си, отказваме да признаем, че единствено от нас зависи къде сме и накъде отиваме. Поради това пред очите ни постоянно се появяват примери за провал, болка и тежест, което съвсем не означава, че съществуват само такива.

Насочете съзнанието си първо върху себе си. Притежавате здраве, а дори в момента то да е крехко, организмът ви ще се погрижи да го възстанови. Притежавате интелект, позволяващ ви да се учите, да откривате нова информация, да се развивате и да ставате все по-добра версия на самите себе си.

Притежавате душевност, която не позволява да мине и ден без да сте заситили жаждата си за контакт, радост и любов под каквато и форма да са те. Притежавате интуиция, която е живият мост към великото ви подсъзнание, носещо отговорите и уменията, към които се стремите, мъдростите, насочващи изборите ви в решаващи моменти. И още, вие притежавате енергия, каквато има всичко на този свят, затова вашата е връзката ви с изобилието – с всичко, което съществува, материално и нематериално.

Ето защо с това, с което сте надарени по рождение като човешко същество, вие вече имате! Във вас и около вас се намират частите на пъзела, стоящи и чакащи ви, винаги на ваше разположение. С една ваша мисъл, с едно възприятие или решение, те ще бъдат задействани и ще се сглобят пред очите ви. Вие сте тези, които дават зелена или червена светлина на всичко, с което сте дарени.

С притежаваното ние можем да създадем свят такъв, какъвто го искаме, свят на изобилие, на щастие, на любов. Е, как се възползваме?

Знаете ли, време е да осъзнаем, че е безумно да се оплакваме и тревожим за това какво нямаме, защото единственото, което трябва да направим, е да си го вземем… ние вече го имаме!