За любовта на мъжа е най–важен сексът

  • Сподели:
За любовта на мъжа е най–важен сексът

Мъжът е способен да чувства, когато постигне целта си. Щом мъжката същност си свърши успешно работата, той бива обладан от своята “женска”същност и чувства пълноценно. След като успее да удовлетвори собствените си желания и тези на партньорката си, той може да се отпусне и да изпита по–пълно чувството за мир, любов и радост.

Има различия в сексуалните потребности на мъжете и жените. Мъжът иска секс, но чувства, че трябва да убеждава жената, за да го поиска и тя. Той не разбира, че и тя е в същото неблагоприятно положение. Жените жадуват за интимност и добро общуване, а мъжете не изглеждат особено заинтересовани от това.

За да задържи мъжа привързан към себе си, жената не трябва да се сравнява с жените – мечти от медиите (телевизия, предавания, филми, фейсбук, тик - ток и други) и да се мъчи да направи тялото си съвършено. Вместо това тя трябва да се опита да му праща положителни послания относно секса.

Когато е отхвърлян постоянно в секса, мъжът започва да губи желанието си да прави секс. Той може да започне да желае други жени, които досега не са го отхвърляли или просто да изгуби интерес към секса.

Когато мъжът цели да достави удоволствие на любимата си, той е най–чувствителен към отрицателните й реакции.

В скъпоценния момент на оргазма, мъжът е способен най–пълно да възприеме любовта на жената до себе си. Той може да разцъфне в този момент, особено когато знае, че тя е задоволена и благоразположена към него. Повече от когато и да било може да почувства нейната и своята любов в сърцето си и да засили привързаността си към нея.

И, разбира се, за любовта на мъжа е изключително важен сексът. Ако не прави добър секс, мъжът много лесно може да забрави колко много обича половинката си. Той може да й желае доброто и да бъде безупречен и учтив във взаимоотношенията им, но няма да чувства дълбоката връзка, която са имали в началото на връзката.

Без добър секс нейните малки недостатъци започват да стават все по–големи и по–големи в очите на мъжа. За разлика от жената, която има нужда да разговаря за чувствата си, за да изпита повече любов, мъжът може по–добре да почувства любовта с помощта на добрия секс.

Въпреки че общуването е много съществено за връзката и може да  доведе до добър секс, жената, когато не прави дълго време добър секс, лесно може да стане груба под тежестта на своите задължения.

Когато мъжът се отнася с жената с внимание и нежност, той й възвръща свободата да чувства. Когато жената се чувства временно освободена от задължението да се грижи за другите, тя е в състояние да усети своите сексуални желания. Романтичното внимание на мъжа и различните начини използвани от него да й доставят удоволствие, автоматично започват да откриват сърцето й към него.