За мъжете, които не ни подхождат емоционално

  • Сподели:
За мъжете, които не ни подхождат емоционално

Ако си жена, която още вярва в истинската любов, ако си жена, която държи на избора си, ако си жена, която е лоялна - заслужаваш същото в замяна. И не трябва да се примиряваш с по-малко от това.

Знам, че тези жени сме силно чувствителни, знам, че се борим да задържим човека, който сме избрали при всички обстоятелства. Но понякога се оказва, че може би не си заслужава. Защото този човек не ни подхожда. Емоционално.

Ако не получаваш в замяна това, което даваш, струва ли си? Струват ли си всичките компромиси? Струва ли си тъгата? Струва ли си измъчването? Струва ли си да се примиряваш с посредствено отношение и недооценяването на качествата ти? Отговорът е не.

Животът е твърде кратък, за да погубваш дните си в заблуда, че вината е в теб и не трябва да спираш да се бориш за това, което искаш. Защото понякога това, което искаш, не е това, което наистина ти трябва. Но го осъзнаваш чак когато се появи този, който ще ти покаже, че ти пасва идеално. Че е като теб. И ще оценява всичко, което правиш.

Защото не си струва да бъдеш с човек, който не ти носи усмивка, който не те кара да се чувстваш щастлива, който не те кара да почувстваш любовта. В живота на всеки се появяват такива хора. Неизбежно е. Важното е да успееш да ги преодолееш.

За да достигнеш до тези хора, които не те залъгват, които ще бъдат честни докрай. Които ще бъдат като теб. И тогава ще разбереш - най-важно е да си подхождате емоционално.