За мъжете по случай 8-ми март

  • Сподели:
За мъжете по случай 8-ми март

Да, за мъжете! За тези, които се стараят да ни угодят всячески, но без да изгубват мъжествеността си. Които ни обичат въпреки нашите малки, а понякога и влудяващи лудости!

За тези, които ни ценят и уважават такива, каквито сме – объркани, емоционални и ужасни на моменти... Които виждат стойността ни отвъд страховете, маските, ролите и моментните настроения!

Дори и за тези, които са ни наранили, но са ни помогнали да се развием и израстнем като жени. Които са дали най-доброто от себе си, макар и неосъзнато!

Простете, мили дами! Но на тях честитя, защото продължават да се учат и да се опитват да се свържат с нас... Честитя им за силата, куража и смелостта да продължават да ни обичат въпреки страховете и трудностите.

Някои не успяват, но и на тях честитя заради избора все пак да опитат... Защото с нас е трудно! Но си заслужава...

Заслужава си, защото в същността си – жената е тази, която събужда любовта и задава посоката на взаимоотношенията, по която мъжът да води, а не обратното. И само когато тя самата е свързана със себе си, когато знае какво иска и от какво има нужда, само и единствено тогава мъжът може да достигне до нея и заедно да започнат да творят по-красива и хармонична реалност като истински мъж и жена.

Затова мили дами, по случай този красив празник, на вас не ви честитя, а ви желая от сърце: Бъдете най-доброто проявление на женската си същност ежедневно!

Преоткривайте себе си във всяка сиуация и бъдете милосърдни към собствените си грешки, защото връзката с другите само отразява отношението ви към вас самите. Опознайте и задоволете първо собствените си нужди, за да можете да си позволите да получите нежност и грижа и от мъжете, но без да ставате зависими от тяхното внимание!

Живейте в пълноценна връзка със собствените си сърца и предприемайте действия в синхрон с нея, за да избегнете тонове драма, жертвенско поведение и загуба на време!

Бъдете благодарни за това, което получавате, защото то е всичко, с което разполагате в настоящия момент и ви показва дали сте се приближили или отдалечили от това, което наистина искате!

Вярвайте, че заслужавате повече и ще получите повече...

Нека спрем да обвиняваме мъжете, че не са мъже и ние станем жени с главни букви – Женствени, Емблематични, Нежни, Автентични! Пък тогава да видим... ;)