За неосъществените обещания, които си даваме на Нова година

  • Сподели:
За неосъществените обещания, които си даваме на Нова година

Изнизва се поредната година, а скоро от нея ще остане само споменът за преживените мигове - хубави или лоши, изпитаните чувства и срещнатите хора..

Няма да напиша поредната банална статия със списък на целите, които трябва да си поставим през новата година, а ще отправя едно послание към самите нас. Защото не е важно да си обещаваме да спечелим много пари, да отслабнем или да срещнем любовта.

Важно е да си обещаем да живеем истински и да се чувстваме щастливи. Важно е да си обещаваме неща, които можем и сме сигурни, че ще изпълним, за да бъдем чисти към себе си. Ако човек има желание и полага труд винаги може да постигне материалните си желания, но не трябва да забравяме, че за да се чувстваме духовно изпълнени трябва да следваме сърцето си.

Трябва да живеем този живот според своите собствени разбирания и по начин, който ни кара да се чувстваме щастливи. Да спрем да чертаем планове за всяко нещо. Да си поставяш цели е хубаво, но не всичко може да бъде догонено по план.

Защото най-красивите неща в живота - щастието и любовта обичат да изненадват. Да се появяват точно тогава, когато най-малко очакваш. Да ти покажат какво означава да се чувстваш жив.

Затова бих ви казала само едно - бъдете здрави, усмихвайте се повече, правете това, което ви харесва и обичайте, раздавайте любов, за да получавате и вие. Защото омраза има много, но любовта не стига. А тя определено би направила една година много по-красива.

Още интересни материали от автора ще откриете на thecityofloveandromancee.blogspot.bg.