Задава ли се римейк на филма ''The Bodyguard''

  • Сподели:
Задава ли се римейк на филма ''The Bodyguard''
Съобщава се, че американският сценарист и драматург Матю Лопес е нает от студиото Warner Bros., за да напише сценария за новата адаптация на касовия хит "The Bodyguard".
Творбата на Лопес "Наследството" е най-почитаната американска пиеса от едно поколение и е отличена за „Най-добра пиеса" както в Лондон, така и в Ню Йорк.
В оригиналния филм "The Bodyguard" от 1992 г. покойната Уитни Хюстън влиза в образа на много известната, любима, богата и успешна изпълнителка Рейчъл Марън, а актьорът Кевин Коснър играе ролята на бивш агент от тайните служби и телохранител на певицата.

Лентата отбелязва 411 милиона долара приходи.
Музиката към филма поставя рекорд в САЩ за най-много продажби на саундтрак, а композицията „I Will Always Love You" става един от женските сингли с най-многобройни продажби в историята.

От компанията Warner Bros. се надяват новата версия да постигне подобен успех с преосмислянето на този филм.
Почитателите на романтичната драма от далечната 1992 г. обаче реагираха критично на новината, че филмът се преработва. Те биха искали никой да не "посяга" върху неговата история, защото тандемът Уитни Хюстън и Кевин Коснър не би могъл да се повтори никога.

Засега няма никакъв официално потвърден каст за филма, но сред споменаващите се имена, които евентуално биха участвали, са: Крис Хемсуърт, Чанинг Тейтъм, Теса Томпсън и Карди Б.
Много хора в Twitter обаче предложиха изпълнителката Лизо и актьорът Крис Еванс, които си разменяха закачливи, флиртуващи съобщения чрез Instagram и други платформи - за главните роли в римейка на Лопес.