Защо жените си падат по тузари

  • Сподели:
Защо жените си падат по тузари

Всяко момиче има в живота си своя Тузар. Той е обаятелен, загадъчен, красив и кара сърцето ни да тупти, а краката ни да се подкосяват. Не е задължително да е богат, но задължително притежава всички черти на типичното лошо момче. Около него винаги има много жени, приятели и огромна доза мистерия.

Когато сте сами заедно той е прекрасен – държи се мило, като истински джентълмен, омайва те с чара си и рисува красиви картини за бъдещето. Когато около вас има хора обаче, той е различен. Ти сякаш изчезваш за него, изгубваш се сред тълпата приятели и обожателки, които се борят за вниманието му.

Всъщност, той много рядко излиза теб. Предпочита да те държи настрани от приятелите си, не обича да му държиш сметка. Излиза и се прибира когато пожелае, а телефонът му е постоянно изключен.

Въпреки това ти го обичаш. Той е твоето лошо момче, кара кръвта ти да кипи и за теб той е единствения. Мислиш си, че със силата на обичта си можеш да го промениш и един ден приказката ти да се сбъдне.

За жалост обаче светът е различен. Много малко момичета успяват да променят своя Тузар и той става онзи любящ и предан мъж, който всяка жена иска. Реалният край на приказката в повечето случаи е съпътстван от много сълзи, изневери, болка и едно разбито на хиляди парченца сърце. Наистина ли си заслужава години наред да си го причиняваме?

Момичета, лошите момчета не случайно са заслужили своята слава. Те ни привличат с мистерията, опасността и чувството за несигурност, което създават. Така успяват да запалят огъня в нас. Но дали това е формулата на успешната връзка? Със сигурност не!

Няма жена на света, която не иска да бъде обичана. Която да има до себе си мъж, който да я боготвори. И въпреки че би било хубаво чувствата ни да са взаимни, много малко са двойките в действителност, в които и двамата партньори обичат еднакво. Обикновено единия буквално гони другия. Замислете се обаче коя роля искате вие? На обичащия до болка или на обичания?

Замисли се колко по-спокоен и щастлив би бил животът ти, ако обърнеш внимание на онова по-скромно и невзрачно момче, което е влюбено в теб. То не привлича погледите на обожателките, но в неговите очи има място само за теб.

То няма да дойде в 3 часа сутринта, леко подпийнало, за да стои под прозореца ти докато не слезеш да те целуне, а напротив ще се събуди усмихнато до теб и ще ти каже простичкото Добро утро.

То няма да строи с теб мечтаните замъци или да те води на безкрайни купони, но ще работи упорито, за да те направи щастлива. А не е ли това по-важното – да живеем в реалността, а не в мечтите, за да не мине животът ни в празни надежди за щастие?

Позволи си да бъдеш обичана. Намери човека, за когото си целия свят и който е готов да даде дори живота си са теб. А с времето, гарантирам ти, че ще попиеш от неговата обич и една сутрин ще се събудите заедно, ще се огледаш в очите му и ще разбереш, че Той е станал всичко за Теб!

Неизвестен автор

Снимка: lovelyish.com