Жените обичат парите! Преодолей го, разбери го и започни да обичаш да ги изкарваш

  • Сподели:
Жените обичат парите! Преодолей го, разбери го и започни да обичаш да ги изкарваш

Да, да, дами и пичове... и душата е важна!

Личността на човека винаги е на първо място. Но какво е личността, ако няма възможност да се разгърне и изрази, както душата желае?

Пичове, не търсете жени, за които парите не са важни. Всъщност, ако някоя жена ви каже, че парите не са важни, знайте, че няма точно това предвид.

Просто казва, че те не са първото по важност нещо и че първо ще преценят личността ви, а след това дали ще можете да им предоставите сигурност и уют, в които да се отпуснат и да бъдат себе си.

Но знайте, че парите винаги са в уравнението. И това не е лошо. Напротив, добре е! И колкото по отворена, осъзната и искрена е жената по тази тема, толкова по успешен може да стане мъжът. Само наивниците не искат да разберат това!

Зад всеки успешен мъж знаете ли каква жена стои? Такава, която знае какво иска и няма да се задоволи с нещо, което не иска.

А знаете ли защо тези мъже всъщност успяват? Защото са наясно с този факт и го използват, като мотивация да успяват и да стават по-добри и по-силни личности, а не като оправдание да избягат.

Някои от нас (мъжете) имаме склонност да си правим това, което обичаме и да изместваме важността на изкарването на пари, защото ние си знаем, че ще се справим по един или друг начин, рано или късно.

При жените обаче не е толкова просто. Те не могат да правят, каквото обичат, докато имат дори минимални притеснения относно сигурността си покрай вас. А те са най-красиви, когато са щастливи. И са щастливи, когато правят това, което обичат да правят.

А ние какво обичаме? Жените си. Искаме да са щастливи. Просто трябва да сме наясно как да го правим и да го правим.

Жените имат умението да поставят летва и да я вдигат с времето. А ние имаме умението да скачаме по-високо и по-високо. Запомнете това. Всичко останало е примиряване, което не ни прави по-щастливи.

Свободата, Приносът и Израстването ни удовлетворяват най-много. И двата пола.

Липсва ли дори едно от тях, няма пълно удовлетворение.

Ако искаш всичко, научи се да жонглираш.

Още от Иво Димитров може да прочетете на: blog.ivodimitrov.pro.