Животът винаги е огледало

  • Сподели:
Животът винаги е огледало

До теб винаги ще бъдат правилните хора. Онези, които ще те отразяват най-ясно. Онези, които ще бъдат твоите корективи и едновременно с това - твоите компаси.

Чрез тях винаги ще имаш ориентир и посока. Затова не се разочаровай, ако в един момент, те вече не са част от живота ти. Това означава, че ти си пораснал. Означава, че си надраснал миналото си, незрялото си "аз" и сега е необходимо да преминеш на следващия level. 

Винаги всичко около теб ти показва докъде си стигнал и накъде трябва да вървиш. Показва ти какво носиш от миналото. Онова, което те разболява само ти напомня, че трябва да пуснеш. Казва ти: "С този товар дотук. Ако искаш да вървиш напред - остави го".

Ти трябва да станеш това, което искаш да получиш! Само така ще го привлечеш. Само когато достигнеш неговата вибрация, то ще присъства в живота ти. Искаш любов - обичай. Вярвай, отдавай, смей се, радвай се на всичко, не пропускай да направиш добро, заради самото добро. Така ще стигнеш до вибрацията на любовта и ще я получиш.

В училище не ни учат как да бъдем добри партньори. Не ни учат как да се грижим за себе си. Не ни учат, че няма нищо, което е правилно завинаги или единствено завинаги. Има такова, което е добро за конкретния момент и конкретната ситуация. Има правилен човек за правилния момент. Има правилна работа за правилното време.

Най-близката ми приятелка веднъж каза: "Любовта не е само една и не е само с един човек. Тя идва и се променя в зависимост от нашето ниво на развитие и нашето светоусещане. Партньорът винаги ни отразява."