Знаци от съдбата и суеверия за щастие

  • Сподели:
Знаци от съдбата и суеверия за щастие

Замисляли ли сте се, че съдбата е способна да ви изпрати знаци за нещо прекрасно, което тепърва ви предстои. Както съдбата може да ни изпрати знаци преди да се случи нещо ужасно като болест или загуба на близък, то тя определено може да ни изпрати сигнали, когато предстои да се случи нещо вълшебно в живота ни - като благополучие, придобивка, повишение, парична печалба и сега ще разгледаме едни от знаците на съдбата, които са предупреждение, че ни предстои нещо прекрасно.

 

1. Когато ви сърби дясната ръка и сте родени на четна дата или лявата и сте родени на нечетна дата – това значи, че скоро ще получите солидна сума пари.

2. Когато ви нахлуят мисли в главата за човек, когото не сте виждали отдавна и след секунди той ви звънне по телефона - това също е сигурен знак, че ви предстои нещо хубаво, както и че сте със силно развита интуиция.

3. Обличали ли сте си бельото или пък дрехите наобратно – това също е един от сигналите на съдбата, който ви предупреждава за нещо хубаво, което ви предстои.

4. Когато ви трепти дясното око и сте родени на четна дата или обратното – значи ви предстои да видите нещо хубаво.

 5. Ако напоследък често ви се случва да виждате повтарящи се числа или надписи – на часовник, на дати, на табели, на надписи, на реклами – това определено е знак, че ви предстои нещо хубаво.

6. Когато ви изтръпва десният крак и сте родени на четна дата, или левият крак и сте родени на нечетна дата – това значи, че съвсем скоро ще посетите някое прекрасно място.

7. И разбира се най–разпространените са намиране на подкова, детелина, икона, калинка, копче и ключ – всеки един от тези предмети, когато го намерим,, трябва да си го запазим като сувенир, защото предвещава хубава промяна, здраве и късмет.