Зодиите като анимационни герои

  • Сподели:
Зодиите като анимационни герои

Зодия Овен – Сепията от Спондж Боб квадратни гащи

Досущ като анимационния герой Сепията и Овенът е целеустремен, сериозен и строг – винаги гонещ собствените си интереси. Знае какво иска и как успешно да ръководи хората около себе си, за да натрупа богатство. Строг, но справедлив. Не винаги нещата се случват според точния му план, но той не знае думата отстъпление. Подхождащ винаги с хладнокръвна сериозност и трудно пречупващ се емоционално.

Зодия Телец – Чичо Скрудж

Точно като един Чичо Скрудж, Телецът особено много обича парите и колкото повече, толкова по-добре. Неговият свят се върти изцяло върху възможностите за натрупване на богатство. И той като Чичо Скрудж е пестелив и стриктно внимава къде ще изхарчи всяка стотинка. Телецът обича да спестява, даже е способен да се лиши от жизненоважни покупки, само и само да спести парите  си.

Зодия Близнаци – Магарето от Шрек

Приликата меко казано е огромна - Близнакът е с огромно сърце, вечно говорещ  и много чувствителен. Досущ, като Магарето от Шрек, той не спира да говори, дори и когато никой не го слуша, той пак не се отказва. Изключително чувствителен и добър, може да се трогне от най-малкото. Не спира да показва любовта си, но същевременно може да бъде и уникален дразнител, за хората около себе си.

Зодия Рак – Том от Том и Джери

И Ракът като Том е в една постоянна гонитба с времето, с хората, с нещата, които е пропуснал. И двамата са съсредоточени да гонят и хванат лесна мишена, но в последствие да не знаят какво точно трябва да направят с нея. Инатливи и готови да навредят и на себе си, само и само да се доберат до целта.

Зодия Лъв – Цар Лъв

Като истински Цар Лъв той е амбициозен, упорит и умее да ръководи останалите. Царят на Джунглата знае как и кога да въдвори ред и неговият глас е решаващ във всяка ситуация. Той никога не се отказва да преследва целите си и не се огъва пред проблемите. Хладнокръвен, борбен, дисциплиниран - неговата сила кара останалите хора да му се възхищават и да се респектират от присъствието му.

Зодия Дева – Бам-Бам от Семейство Флинтстоун

И Девата като Бам – Бам прехвърча от беля на беля. Капризна и палава, като малко дете, което постоянно трябва да наблюдаваш и съветваш. Девата е свикнала да разчита на хората около нея и до зряла възраст, че и след това, трудно взима сериозни решения сама. Девата обича да прави бели и в последствие да излиза с тъжния, но хитър поглед на малко дете молещо за прошка.

Зодия Везни – Батман

Като истински Батман Везните се стремят винаги да помагат на беззащитните и слабите. Те са хора на честта и справедливостта. Хора които се опитват непрекъснато да въдворяват мир. И Везните също като Батман мразят непочтените хора и са способни да им покажат тъмната си страна. Те се стараят да променят света, да го направят по-спокойно място, изпълнено само с добри и почтени хора.

Зодия Скорпион – Жената Котка

И Скорпионът като Жената Котка винаги прави това, което иска. Притежава силни черти на характера, способен е да издере и обезкости  всеки противник. Хитър ,амбициозен и докато мърка, винаги тайно си крои собствени планове за живота. Готов е да мине през всички, за да постигне целта си. Знае кога да използва ноктите си и кога да се гали и мърка, докато не получи това което иска.

Зодия Стрелец – Шрек

Като истински Шрек Стрелецът е добър на моменти, тромав в отношението си към останалите и винаги казва това, което му е на сърцето. Старае се да помага на по-слабите, умее да обича с цялото си сърце и независимо от грубото му недодялано отношение на моменти - той знае как да обича истински. Мил, откровен и притежаващ чувство за хумор.

Зодия Козирог – Фред Флинтстоун

Притежаващ сериозността на Фред Флинтстоун и Козирогът захваща неща, които не винаги се получават, така както иска. Обича да спестява, но същевременно е способен да направи странни вложения, от които да събере погледите на останалите. Опитва се да изпълнява нещата по правилния начин, но в последствие се изнервя и е готов да захвърли всичко.

Зодия Водолей – Спондж Боб

Като истински Спондж Боб и Водолеят е хаотичен, артистичен и непрекъснато витаещ в облаците. Той непрекъснато е в движение и прави това, което му идва отвътре, дори и да не е устремен директно да стигне до върха, той не спира да се забавлява с всяко свое действие. Оптимист, който пробва различни варианти да подобри живота си, както и този на останалите хора на които държи, но не винаги успява да намери точните похвати.

Зодия Риби -Мечо Пух

Мил, нежен и единствената му цел е да си подслади живота. И Рибите като Мечо Пух мечтаят и витаят в облаците – те винаги виждат хубавата страна на живота и се стремят да получат това, което заслужават. Никога повече или по-малко от това, което са дали. Добродушен, остроумен и търпелив, Мечо Пух досущ оприличава Зодия Риби.