Зодиите, които имат склонността да украсяват истината

  • Сподели:
Зодиите, които имат склонността да украсяват истината

Близнаци

Дори и да не го правят злонамерено, Близнаците имат способността да преувеличават казаното им и да поукрасяват думите със собствени щрихи, за да звучат по-интересно и забавно пред аудиторията, на която ги споделят. Близнаците успяват да контактуват с останалите на всякакви теми и се чувстват достатъчно подготвени, за да могат да изкажат истината, но със собствените си размисли по нея, които не са достатъчно достоверни, но това не би ги спряло. Те обичат да анализират ситуациите по свой собствен начин и ако сте им споделили някоя съкровена тайна, имайте предвид, че след час тя вече няма да е тайна, а като бонус и ще я поукрасят, за да звучи още по-пикантно пред слушателите им. Тази зодия има дарбата да говори с часове и повечето от нещата, които казва, са плод на нейната фантазия или са достатъчно украсени, че чак нямат общо с истината. Близнакът го прави с единствената цел да изглежда интересен и интелигентен пред останалите и много рядко го прави с цел собствена изгода.

Скорпион

Скорпионът има великата дарба да украсява до такава степен истината, че напълно да я преобрази. В повечето случаи Скорпионът го прави, за да се предпази или да си спести излишни скандали, тогава той е способен да извади пълния си запас от лъжи и да ги вкара в действие само и само да излезе чист като сълза от създалата се ситуация. С доза магнетизъм и хитрост, Скорпионът изглежда абсолютно достоверен в нещата, които казва и за човек е трудно да се усъмни, че той е способен да манипулира фактите и да ги обърне за собствена полза. Тази зодия е достатъчно интелигента и находчива, за да знае точния момент, в който трябва да си послужи с разкрасената лъжа, както много добре знае при кои хора би минала като истина и при кои - да не си прави труда и да пробва. Скорпионът е истински факир в спестяването и разкрасяването на истината.

Дева

Девата е известна с това, че трудно успява да пази тайните на другите и когато стане въпрос да предпази собствената си кожа е способна така да украси фактите, че да нямат нищо общо с действителността. Девата разкрасява истината с финес и лекота, точно поради тази причина винаги изглежда мила и добронамерена, дори и когато директно ви е излъгала без доза срам. Девите определено не си падат по скандалите и за да ги избегнат са способни да ви кажат куп врели некипели, които дори не са близко до самата истина. Девата е изключително прагматична, хитра, дори и безскрупулна, когато достатъчно си е повярвала, че може да сътвори нещо по-различно от истината. Тя ще си послужи дори и с компромати срещу другите, както и с техните тайни, само и само да излезе по-чиста от сълза в дадена ситуация.