Зодиите с  приключенски дух и детска душа

  • Сподели:
Зодиите с  приключенски дух и детска душа

Има зодии, които просто живеят за нови емоции и преживявания - хора оптимисти, с чиста душа и ведър дух. Тези хора са готови да тръгнат до края на света, да се метнат от скала, да тичат през пустинята без вода и да мислят от днес за днес, защото за тях живота е тук и сега, а най-красивата част от него е именно нестандартното и ново усещане, емоцията и приключенията. Сега ще разгледаме кои зодии предпочитат да си останат по детски чисти и не могат да живеят в скука и самота.

Стрелец

Стрелецът е ходещ хаус, който освен, че нищо не си слага на сърцето, живее и на пълни обороти. За него животът е тук и сега. За него е престъпление да откаже да се впусне в поредното приключение, което би му донесло истинска наслада. По детски емоционален и чувствителен, той мрази лъжата и вярва, че хората винаги имат добри намерения към него – но в последствие остава попарен от това, че почти винаги се доверява на погрешните хора.

Неговата приключенска душа го отвежда в различни светове, такива в които преобладават насладите, страстите и приключенията. Стрелецът винаги ще избере незнайното ново, пред изтърканото и покорно старо – просто, защото е безкрайно любопитен и има склонността да се мята през глава независимо, че в 99% от случаите си я чупи и съжалява за своя непремислен и бърз избор. Той предпочита всичко да става бързо, ако може сега и на момента – страстна натура, която не може да се задържи за дълго време на едно място. Стрелецът обича да експериментира – в живота, в леглото и в работата. До такава степен е обладан от адреналина, че е готов да рискува всичко, в името на това, да изпита нещо ново и интересно.

Близнаци

Близнакът е от хората, които първи се втурват към поредната беля. Той определено обича да показва, че страхът е негов съюзник, а не препятствие по пътя към поредното приключение. Близнакът е безстрашен и е готов веднага да се впусне в поредното забавление, той определено обича да си повдига адреналина с нестандартни спортове, техники и пътувания. За Близнака няма нещо, което може да го стресне и да го спре от желанието да бъде себе си. Различен, но по детски чист, той се натъжава, когато вижда страдание около себе си, емоционален е и определено силните чувства го поглъщат в първия момент, след което загубва представа за реалността. Близнаците обичат да пътуват и да запечатват положителни спомени в съзнанието си. Всяко пътуване за тях е едно ново приключение, дори и то да е до съседния град.

Лъв

Лъвовете винаги могат да ви изненадат – с външен вид на силни и дисциплинирани господари, те предпазват своята по детски ранима душа. Чувствителни и емоционални, предпочитат да не показват своята болка на всеки. Те са болезнено честни и откровени - като всяко дете, не могат да прикрият истината, а директно я изстрелват, без значение, че това би донесло огромна болка на човека срещу тях – те просто са свикнали да говорят с факти и винаги да казват това, което мислят.

Те мразят скуката и еднообразието. И се стараят да разнообразяват своя живот като постоянно си правят планове за нестандартни и луксозни дестинации, които биха им набавили нужния адреналин. Лъвът е от типа хора, които не може да стои на едно място, още по-малко да не прави абсолютно нищо – обича да пътува и да експериментира, защото от новите изживявания, той може да почерпи нужния опит, както и прекрасни спомени.

Водолей

Водолеят през целия си живот обитава друга вселена, лети високо в небето. По природа безкраен оптимист, който вярва, че всичко е поправимо и че, всяка рана зараства, точно като едно малко дете – невинен и с поглед към доброто, към съвършеното и различното. Водолеят е силно привлечен от места, които са тайнствени, но същевременно носещи наслада.

Той също до болка мрази скуката и не му е особено комфортно да тъпче на едно място. Пътуванията са най-съкровените мечти за Водолея. Чрез тях той получава така нужната му тръпка и събуждане, което го кара да се чувства съвършено добре и запълнен.  Водолеят не би се замислил да се метне през глава във всяко ново приключение, стига то да му достави нужната свобода и емоции.