Зодия Близнаци – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

  • Сподели:
Зодия Близнаци – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

Зодия Близнаци и Зодия Овен

Едно изключително добро съчетание между въздух и огън. Връзка, в която Близнакът ще се забавлява, закача и предоставя най-различни начини да повдигне духа на Овена. Връзка, изпълнена с емоции и приключения, неща за които бленуват и мечтаят и двата знака. Овенът ще е този, който ще взима сериозните решения във връзката, а Близнакът просто ще стои зад гърба му и ще го следва.

Зодия Близнаци и Зодия Лъв

Въздух и огън. Близнаците обичат лукса и блясъка - две неща, без които не могат да живеят и представителите на зодия Лъв. Лъвът ще е способен да удовлетвори капризите и желанията на Близнака, но ще наложи превъзходството си и силния характер върху него, което от своя страна няма да притесни ни най-малко Близнака – защото е една от зодиите създадена да жонглира с чувствата и емоциите. Близнаците ще почувстват така нужната им сигурност и стабилност с партньор представител на зодия Лъв и ще са готови да го последват и до края на света, ако е нужно.

Зодия Близнаци и Зодия Дева

Въздух и земя. И двата знака са под влиянието на планетата Меркурий – притежават общи интереси, както и разбирания за живота. На еднакво интелектуално ниво и още не напълно узрели – по детски невинни и двамата могат да си бъдат от помощ с разликата, че Девата е по-бавна и по-  разумна от Близнака. Ако имате достатъчно търпение да се движите с темпото на Девата, нещата ще вървят повече от чудесно. Девата ще ви дари с нежност и подкрепа, а връзката ще бъде здрава и стабилна.

Зодия Близнаци и Зодия Стрелец

Въздух и огън. Съчетанието, което разпалва пожари. В Стрелеца ще откриете откровен и свободен човек. Стрелецът ще е способен да ви отведе до края на света и да ви покаже интересни кътчета, които завинаги ще се запечатат в съзнанието ви. Оптимисти по природа – двата знака няма да скучаят, ще се наслаждават на компанията си и ще се забавляват искрено. Ако Близнакът се постарае да не ограничава свободата на Стрелеца, връзката ще бъде стабилна и здрава. Сполучлив съюз, изпълнен с положителни емоции и много настроение.

Зодия Близнаци и Зодия Козирог

Въздух и земя. В Козирога ще намерите стабилност и здрава упора. Неговата сериозност и интелигентност ще ви привлекат още в първия момент, в който го срещнете. Козирогът от своя страна ще се наслаждава на вашата нежност и детска невинност. Той ще следва предано Близнака, където и да отиде, винаги ще е до него. Ще удовлетворява неговите капризи и желания. До такава степен ще свикне с вас, че евентуална раздяла ще е непоносима рана за грижовния Козирог.