Зодия Дева – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

  • Сподели:
Зодия Дева – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

Зодия Дева и Зодия Телец

Земя и земя. И двата земни знака са работливи, разумни и стабилни. Ще се разбирате добре с представител от зодия Телец, защото и той, като вас, обича да размишлява и добре да преценява всяка своя стъпка. Съчетанието между тези знаци е чудесно ако Девата успее да даде свободата и независимостта, от които се нуждае Телецът – връзката ще бъде повече от перфектна. Телецът ще предостави нужното внимание, нежност и любов на Девата и тя ще бъде изключително щастлива, с толкова отдаден партньор до себе си.

Зодия Дева и Зодия Близнаци

Земя и въздух. Животът ви с представител на зодия Близнаци ще бъде изключително забавен и лек. И двете зодии са родени под знака на Меркурий, пряко свързан с интелигентността. С този двойнствен знак ежедневието ви ще бъде изпълнено с оптимизъм и приключения. Близнакът е изключително остроумен, весел и без проблем ще предава този положителен заряд и на вас. А вие от своя страна, ще го заредите с доза реализъм и с вас той ще бъде значително по-уравновесен.

Зодия Дева и Зодия Лъв

Земя и огън. Успешно партньорство, в което и двамата ще откриват съвършенството един в друг. Девата умее да отстъпва и да се подчинява на Лъва, а Лъвът от своя страна, ще я мотивира, покровителства и обгрижва. Ще могат да разчитат един на друг, а това е изключително важно за равновесието на една връзка.

Зодия Дева и Зодия Дева

Земя и земя. Себеподобните се привличат - нежни и силни. И двата знака ще успяват взаимно да се обогатяват и грижат един за друг. Този съюз ще е успешен, ако и двамата успеят да не се вкопчват прекалено в партньора си, както и да не търсят невидими недостатъци в другия.

Зодия Дева и Зодия Везни

Земя и въздух. Вие сте предани, безупречни домошари, а Везните са изискани, артистични и сексуални натури. В представител на зодия Везни, вие ще откриете великолепен партньор и страстен любовник. Ако искате тази връзка да бъде дълготрайна, ще е нужно да осигурите на Везните, така нужното им забавление, защото когато се отегчат, те ще потърсят щастието си другаде.

Зодия Дева и Зодия Стрелец

Земя и огън. Стрелецът е искрицата, от която се нуждаете, за да се откъснете от Земята. Въодушевен, емоционален с приключенски дух – човек, който ще може да ви отвори очите за красивата част на живота. С него ще се чувствате на седмото небе, защото ще ви дава това, от което имате нужда – изненади, приключения, страст и емоции.

Зодия Дева и Зодия Риби

Земя и вода. Два противоположни знака, но взаимно допълващи се. Ще се радвате на предан и отдаден партньор, който ще ви накара да мечтаете. А вие ще му вдъхнете сигурност и подкрепа. Ще се наслаждавате на верен и любящ партньор.