Зодия Козирог: астрологична прогноза за 2017 г.

  • Сподели:
Зодия Козирог: астрологична прогноза за 2017 г.

През януари Козирозите тъкмо са се наситили със слънчева енергия. Това е така, защото съвсем скоро са посрещали поредния си рожден ден. Слънцето ги е надарило с поредната порция жизнена енергия, която ще им е нужна през цялата година. Така че в оставащите дни на месеца сте изпълнени с ентусиазъм да действате и кипите от енергия, напълно в тонус и кондиция сте. Възползвайте се максимално от това!

През месец февруари ще се радвате на силна интуиция, вслушвайте се повече във вътрешния си глас, няма да ви излъже. Да, знам, знам, че обичате да сте здраво стъпили на майката Земя! Така да бъде. И все пак... има едно гласче дълбоко във вас, което знае, послушайте го този път. Ще бъдете учудени от пътя, на който ще ви изведе.

Чудесен месец за вас ще бъде месец март, защото транзитното Слънце ще направи хармоничен аспект с рожденото ви Слънце. Напрежение можете да почувствате поради друга причина - до октомври Юпитер транзитира във Везни и сключва негативен аспект със Слънцето ви. Възможно е да се появяват някакви спънки в кариерата и/или любовните ви взаимоотношения.

През април квадратурата между Слънцето в Овен и Слънцето ви в Козирог ще ви напрегне допълнително. Затова опитайте се да запазите спокойствие и си наложете търпение. Лошият период ще отмине.

През месец май сте в разцвет, нещата ви се удават с лекота. Чувствате се заземени, практични и успешни. Слънцето и Меркурий транзитират в Телец, също земен знак като вашия собствен. Сега е време да изявите най-добрите си качества като постоянство, устойчивост, амбициозност, стремеж към високи постижения, силна воля и упоритост в постигането на целите.

През юни ще се радвате на добри отношения с жените, независимо от кой пол сте вие самите. Но с мъжете нещата няма да стоят така. Ще сте склонни да конфликтувате с тях. Във всички случаи през юни е твърде вероятно да срещнете любовта, а ако вече сте я открили - да й се радвате и да берете плодовете от нея.

През юли ще ви е напрегнато заради образувалата се опозиция между транзитното Слънце в Рак и рожденото ви Слънце. Ще се чувствате разкъсани в различни посоки. Ще се колебаете между дома и кариерата, между семейството и професионалните си ангажименти.

Затова през август ще почувствате голямо облекчение, когато Слънцето и Меркурий заедно транзитират в Дева, и отново ще усетите мощта на вашата собствена стихия - Земята.

Периодът август-септември е подходящ за кариерен растеж, за развитие в професионален план, за постигане на цели и амбициозни планове, поставени в по-предходен момент. Още повече, че в края на този период и Марс, и Венера също ще транзитират в Дева, и ще ви подкрепят. Времето е добро не само за работа, но и за скрепяване и стабилизиране на любовните връзки.

В средата на октомври планетата на късмета, изобилието и щастието, т.нар. в Астрологията Голям Бенефик - Юпитер - излиза от Везни и влиза в Скорпион. В края на октомври Слънцето и Меркурий се присъединяват към Юпитер - те също започват да транзитират в Скорпион. Настъпва много добър период за вас!

Стига да полагате усилия и да бъдете активни, ще постигате желаните неща, че и повече от желаното. Юпитер е благодетел, затова. А когато е във водния Скорпион, той естествено напоява сухата ви Земя, дарява ви със страст, насища ви с емоции и чувства. Това по никакъв начин няма да застраши стабилността ви, напротив - ще я направи по-уютна, по-мека и сговорчива, по-топла.

Ноември и декември определено ще бъдат щастливи и плодотворни месеци за вас! Ще завършите годината многообещаващо. Ще се съхранят положителните тенденции от месец Октомври.

Можем да обобщим, че годината ще бъде чудесна за вас, Козирози. Внимавайте само през април и през юли, те са единствените по-рискови месеци за вас през тази година.

Нумерологично 2017 г. е под вибрацията на числото 1. Това е година на започване, на стартиране, на полагане на основи, на нови начала. През 2016 г. завършвахме, приключвахме, финализирахме нещата. Сега ще строим новото.

Затова съветът към Козирозите е да бъдат максимално предприемчиви, оптимистично настроени, пробивни, отстояващи себе си, амбициозни, смели и целеустремени. Така ще могат да се изявят в пълна степен във външния свят.

По Китайския хороскоп ни предстои година на Огнения Петел. Огънят е динамична, буйна, пламенна стихия. Той стопля, сгрява и огрява, но може и да изгаря, изпепелява и потушава.

Козирозите са земна зодия. Хубаво е да се търси баланс между различните сили. Петелът е ярка, колоритна личност, отличен организатор, високо интелигентен, амбициозен и обикновено много образован. Има добро чувство за хумор, както и дар-слово. Липсва му обаче такт, тъй че лесно може да обиди някого с необмислена забележка или постъпка.

По характер е непостоянен и лесно се поддава на моментни настроения. Петелът умее да печели добре и не понася губенето на време. Във всичките си разнообразни дейности се проявява като човек на реда. Невинаги обаче е реалист в стремежите си, понякога дава воля на въображението си.

Затова Козирозите, които имат силно представен Огън в индивидуалния си хороскоп, например имат асцендент и/или Луна в Овен, Лъв или Стрелец, ще се чувстват много комфортно и ще бъдат доста успешни през новата година.

На всички пожелавам здрава и щастлива година! Помнете, че от вас самите зависят много неща, затова не се оправдавайте със звездите и положението на планетите, а действайте по посока на мечтите и желанията си, и оставайте верни на принципите си! Бъдете себе си и живейте както смятате за редно, направете каквото трябва, пък ... да става каквото ще!

Съдбата е причинена от съвкупност от фактори, сред които астрологичните тенденции са само част. Съдбата е и въпрос на избор. Резултат от лично взети решения. Така че избирайте мъдро, решавайте в перспектива и водени от правилните мотиви, и ще видите, че астрологичните фактори са само фонът, на който вие сами разгръщате потенциала и житейския си път. Но... вие сте Козирози. Това вече го знаете. И правите. Просто си го припомняйте от време на време.

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., vihrogonche@abv.bg, skype - desykv