Зодия Рак – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

  • Сподели:
Зодия Рак – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

Зодия Рак и Зодия Телец

Вода и Земя. С Телеца имате много допирни точки – любовта към дома, семейството, децата и стремежът към доминираща позиция. В Телеца може да разпознаете себе си – мил, грижовен, отдаден на семейния уют – човек, който да ви подкрепя и разбира. Това е едно изключително добро партньорство, в което взаимно се насърчавате.

Зодия Рак и Зодия Дева

Вода и Земя. Вие ще бъдете негов покровител, човек който Девата ще уважава и изслушва. Девата ще се чувства сигурна във вашата компания и ще се освободи от отговорностите. До себе си ще имате човек, който държи на дома и семейството. Партньор, който ви подкрепя и задоволява нуждите ви. И дори и да има моменти, в които да чувствате, че до себе си имате малко дете, за което трябва да се грижите – цялата невинност и любов на Девата ще бъде изцяло насочена към вас.

Зодия Рак и Зодия Везни

Вода и Въздух. Един изключително сполучлив съюз, в който Везните ще са силно привлечени от вашата чувственост, артистичност и сантименталност. Тези ваши качества допадат на Везните и те се чувстват обичани и спокойни във вашата компания. А едно от качествата, които наистина привлича силно Везните е вашата нестихваща енергия и воля. 

Зодия Рак и Зодия Козирог

Вода и Земя. Козирогът силно ви привлича още от първия момент на вашето запознанство, защото още тогава вие разбирате, че взаимно се допълвате. Той е другата ваша половинка – сериозен, солиден и силен, а вие сте чувствени и романтични. И двамата сте обединени от любовта към семейството, от силните амбиции и от желанието да изградите стабилни и здрави отношения.

Зодия Рак и Зодия Водолей

Вода и Въздух. Водолеят е способен да ви зарази с мечтателност и да направи живота ви интересен и пълен с изненади. С него ще се чувствате необикновени и независими. Водолеят обича своята свобода и ако успеете да му предоставите нужното пространство, ще получите романтичен и интересен партньор, с който никога няма да ви е скучно.