Зодия Риби – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

  • Сподели:
Зодия Риби – кой партньор ви подхожда най-много в любовта

Зодия Риби и Зодия Телец

Когато срещнете представител от зодия Телец, вие ще срещнете – най-земният и най-големият реалист от всички зодии. Той ще ви привлече още от първия момент, в който го видите – в това няма никакво съмнение. Изключително много ще ви допаднат качествата му на нежна, чувствена и гальовна натура. Телецът е изключително верен във връзките си и това ще ви даде нужното спокойствие. Тази зодия е способна да ви измъкне от морето, в което плувате и да ви превърне в хора, стъпили здраво на земята.

Зодия Риби и Зодия Дева

Дори и тези два знака да са противоположни - без проблем ще успеят взаимно да се допълнят. Девата е олицетворение на детайлите, логиката и границите, докато Рибите не винаги са логични, никога не си поставят граници и много често биват трудно разбрани от останалите. Погледнато от друг ъгъл  - Девата е способна да ви предостави възможност да се изявявате във всекидневния живот, а в замяна на това Рибите ще дадат на Девата своите мечти, любов и щедрост. Това ще е една връзка на взаимното допълване и сбъдване на мечтите.

Зодия Риби и Зодия Скорпион

Интересно съчетание между огнената вода и морската – изключително странен коктейл, от който може да се получи романтичен еликсир, стига съставките от самото начало да се съчетаят добре, защото другият вариант е шумна експлозия. Тези два знака имат допирни точки по отношение на чувствителността и интуитивността, това са нещата, които истински ги свързват. Дори и сложно съчетание, то може да прерасне в дълготрайна и щастлива връзка.

Зодия Риби и Зодия Водолей

Двата знака си приличат изключително много по своята мечтателност и по това, че и двамата не знаят по кой път да поемат. А когато се съберат, нещата започват да изглеждат по-лесни и красиви, защото имат взаимни цели и желания, които чрез помощта на партньорството ще постигат без проблем. Ако Рибите успеят да дадат нужната свобода на Водолея, ще получат искрен, чувствителен и отдаден партньор – човек, за който са си мечтали отдавна.

Зодия Риби и Зодия Риби

Партньорство отразено в огледало и каквито и чувства да изпитва единият - другия вече е наясно с тях. Двете еднакви зодии си знаят добре недостатъците и слабите страни, както и начините, с които могат взаимно да се насладят на тази любов. Чувствителни, емоционални и романтични – и двете еднакви зодии ще знаят във всеки етап от връзката какви са желанията на другия и как да го накарат да се почувства щастлив. Едно напълно перфектно партньорство и романтична любовна връзка се очертава между двата еднакви знака от Зодиака.