Honda представя нови електрически прототипи в Шанхай

  • Сподели:
Honda представя нови електрически прототипи в Шанхай

Honda ще представи за първи път в света два нови прототипа на електрически автомобили от гамата e:N Series по време на 20-то издание на международния автомобилен салон в Шанхай. Изложението отваря врати 20 април. 

Всички експонати на щанда на японския производител ще бъдат под знака на електричеството. Така наречената серия „e:N Series EV“ включва електрически хибрид и плъгин хибрид. Посетителите на салона в Шанхай ще видят и анонсираните още през януари три електрически мотоциклета - Honda Cub e:, Dax e: и ZOOMER e:.

Почитателите на марката ще имат възможност да се докоснат и до четвъртото поколение на технологията си за свързаност Honda CONNECT 4.0, както и до новото издание на технологията за автомобилна безопасност Honda SENSING 360 и асистиращите системи на ADAS.

На мотоциклетния си щанд Honda ще представи голямо продуктово разнообразие от машини от серията FUN. Там ще се състои и китайската премиера на напълно нови модели от световен ранг, които марката ще започне да предлага в страната чрез компанията Honda DreamWing, дистрибутор на големите мотоциклети в Китай.