Красива зимна декорация за домa ви

  • Сподели:
Красива зимна декорация за домa ви

Ако искате без никакви усилия да внесете топлина и уют в домa си, то определено трябва да изпробвате лесната плетена декорация, за която ще ви разкажем в следващите редове. За нея просто под ръка трябва,да разполагате със стар пуловер или шал.

 

Плетена декоративна калъфка за възглавница

Вземете стар пуловер, който не възнамерявате да обличате повече. Подпъхнете ръкавите му на вътре, а от външната страна може да ги зашиете, за да останат отвътре без да ги режете. Пъхнете пълнежа за възглавницата в пуловера и зашийте отстрани и вашата декоративна плетена възглавница е готова.

Интересна опаковка за подарък

Може да използвате малка плетена покривка, която трябва да зашиете по краищата, за да се получи торбичка, а вътре може да поставите бутилка с вино и да я вържете с панделка по ваш избор.

Красива поставка за салфетки

За нeq са ви нужни голяма и дълга чаша, както и плетена малка покривка или ръкав от пуловер.  Може да облечете чашата с плетената покривка, като я зашиете отстрани, а най-отгоре оставете отвор за салфетките.

Топло килимче

От стар пуловер или плетена покривка можем да си направим декоративно килимче, като към долната част на пуловера пришием по-релефен плат, с който нашето килимче да няма възможността да се пързаля по пода.

Красив поднос за сервиране

Можем да увием дъската за рязане с плетен плат или обикновен ненужен плат, на който можем да избродираме две, три снежинки, а ако не ни се занимава с бродерии, просто можем да изберем по-шарен плетен плат и нашият поднос е готов без никакви усилия.

Красиви вази

Можем да използваме ръкав на пуловер и да го увием около вазата, а най-отгоре да завържем красива панделка. Можем да използваме стария си пуловер и за декорация на чинии, плата, купи, кани, свещници и настолни лампи.