WIZZ AIR с нова гореща дестинация в Софийската си Мрежа – Малага

  • Сподели:
WIZZ AIR с нова гореща дестинация в Софийската си Мрежа – Малага

20 май 2021 г., София Wizz Air, най-бързо развиващата се авиокомпания в Европа и водещият авиопревозвач в България, днес обяви нов маршрут от София до слънчева Малага. Започвайки от 2 юли 2021 г., най-новата услуга на WIZZ ще се извършва 2 пъти седмично, в понеделник и петък, предоставяйки на клиентите удобна възможност както за лятна ваканция, така и за уикенд пътешествие.Местата по маршрута са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на wizzair.com и чрез мобилното приложение на авиокомпанията на цени от само 48.99 лв.* Всички полети на превозвача се извършват при засилени хигиенни мерки.

 

Малага е пристанищен град в южната част на испанското крайбрежие Коста дел Сол, известен със своите красиви пейзажи, прекрасни плажове, богато културно наследство и отлична морска кухня. Със средно около 3000 часа слънчево време на година, Коста дел Сол е популярна туристическа дестинация през цялата година.

 

Малага е известена и като родния град на големите артисти Пабло Пикасо и Антонио Бандерас. Местният градски театър Сервантес е един от най-посещаваните в Испания и именно тук Антонио Бандерас прави първите си професионални стъпки на сцена. Още един любопитен факт е, че Марбея – един от най-оживените и красиви курорти, където можете да срещнете много световни знаменитости, се намира само на 30 км от Малага. Също така кратко е и разстоянието между Малага и Гибралтар, където можете да видите единствените диви маймуни в Европа, които живеят свободно – берберски макак.

 

Когато и да решите да посетите Малага, с изгодни цени от 58.99 лв.* сега е идеалният момент за резервация на wizzair.com. Wizz Air любезно напомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията съдържат мерки за физическа дистанция, осигуряват ултра чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.


За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си. По този начин пътниците ще могат да променят датата на пътуването си или дестинацията, както и да отменят полета си до 3 часа преди заминаване без такса и да получат незабавно 100% от първоначалната цена на билета в WIZZ акаунта си.

 

Андраш Радо, старши мениджър за корпоративни комуникации, коментира:„След наскоро обявените ни нови морски маршрути до любимата на всички българи Гърция, за нас е удоволствие да добавим още една слънчева дестинация към нашата обширна софийска мрежа, като същевременно спазваме стриктно всички национални разпоредби за безопасност. Малага вече е по-достъпна за всички българи чрез нашите изгодни оферти. Сигурни сме, че пътниците, които изберат да посетят този вечно слънчев град, ще останат доволни, защото той е идеален избор за лятна почивка. Надяваме се, че клиентите ни ще се възползват от нашите страхотни тарифи и ще направят резервация за пътуването още това лято. Усмихнатият екипаж на Wizz Air с нетърпение очаква да ги посрещне на борда на нашите ултра ефективни и модерни самолети.

НОВИЯТ МАРШРУТ НА WIZZ AIR ДО МАЛАГА

МАРШРУТ

ДНИ

ЦЕНИ ОТ*

НАЧАЛО

СОФИЯ – МАЛАГА

Понеделник, петък

58.99 лв.

2 юли 2021 г.

 

 

*Еднопосочна цена с включена административна такса и малък салонен багаж (максимални размери: 40x30x20cm). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.

 

За Wizz Air

Wizz Air, най-бързоразвиващата се авиокомпания в Европа, оперира с флотилия от 138 самолета Airbus А320 и А321. В Wizz Air екип от авиационни експерти предоставя висококачествено обслужване и много ниски цени на билетите, което прави Wizz Air предпочитаният избор на 40 милиона пътници през финансовата година до 31 март 2020 г.  Wizz Air е листната на Лондонската фондова борса под тарифен номер WIZZ. Наскоро компанията бе класирана в топ 10 на най-безопасните авиокомпании в света от AirlineRatings.com – единствената световна агенция за безопасност и рейтинг на авиокомпаниите, а също и бе обявена за Aвиокомпания на 2020 г. от Air Transport Awards – единствените международни отличия, които оценяват всички основни категории във въздушния транспорт и отличават компаниите с впечатляващи резултати, иновации и ниво на обслужване.