Десет неща, за които ми пука feat. Александър Сано

  • Сподели:
Десет неща, за които ми пука feat. Александър Сано

За истински важните неща в живота, които ни носят смисъл и духовна храна.
За себеуважението, културата и ценностите, които не бива да пренебрегваме, защото в крайна сметка всичко тръгва от самите нас.
За наследството, което ще оставим и за предстоящия филм "В Сърцето На Машината" - говори един съвременен пример за осъзнат и здраво стъпил на земята човек - актьорът и продуцент Александър Сано

Ето и неговите десет неща, за които му пука:

1. Пука ми за масовата липса на култура на поколенията под 30. За това, че няма държавна политика, която да "залива" децата с такава.

Защото само културен народ с афинитет към образование и изкуство е цивилизован и може да просперира.

Това си е въпрос на СЕБЕУВАЖЕНИЕ и КУЛТУРА.
И на основата на това следват и останалите неща, за които ми пука:

2. Пука ми за мен си.
Това е висша форма на отговорност към близките ми и останалите. Когато съм добре и в кондиция, това е добре и за хората, които разчитат на мен.
А също е и въпрос на СЕБЕУВАЖЕНИЕ и КУЛТУРА.

3. Пука ми за околната среда.
Все още сме достатъчно "отворени", за да се правим, че не е кой знае какъв голям проблем..., но ако не
променим нещата бързо - децата ни ще ядат дървото. Въпрос на СЕБЕУВАЖЕНИЕ и КУЛТУРА.

4. Пука ми с какво се храня.
Не третирам тялото си като кофа за боклук. Въпрос на СЕБЕУВАЖЕНИЕ и КУЛТУРА.

5. Пука ми за Театъра, Киното и Сериалите.
Първо, като отговорност на тези, които ги правим - да не си позволяваме да обиждаме евтино публиката (тук не става въпрос за вкус, а за принцип!).
И второ - зрителите, които е редно да подкрепят усилията на филмо-производителите в киносалоните. Защото това е нашата култура и тя само така може да просъществува и да се развива. Въпрос на СЕБЕУВАЖЕНИЕ и КУЛТУРА.6. Пука ми за спорта, не само за младите, а изобщо за населението на страната ни.
Въпрос на СЕБЕУВАЖЕНИЕ и КУЛТУРА.

7. Пука ми за взаимоотношенията между нас - българите. Имаме много работа в тази насока.
Въпрос на СЕБЕУВАЖЕНИЕ и КУЛТУРА.

8. Пука ми и за имиджа ни като нация, когато сме извън държавата си, и за отношението към другите нации.
Въпрос на СЕБЕУВАЖЕНИЕ и КУЛТУРА.

9. Пука ми за примера, който даваме на децата си. Изборът винаги е наш, да ги възпитаме и изградим като интелигентни и емпатични хора, които да се развиват цивилизационно, или да бездействаме и да ги гледаме как деградират.
Въпрос на СЕБЕУВАЖЕНИЕ и КУЛТУРА.

10. Пука ми да се усмихваме повече. Знам, че не винаги ни е до това. Но не изисква кой знае колко усилия, а и прави тежките моменти по-леки.
Въпрос на СЕБЕУВАЖЕНИЕ и КУЛТУРА.


Бонус: Пука ми да отидете да гледате "В Сърцето на Машината" от 18-ти март в кината, защото знам, че ще споделим едно прекрасно
изживяване заедно.
 

А тук ще се запознаете повече за филма:

Впечатляващата продукция “В Сърцето на Машината“ проследява историята на група затворници, обединени от невероятна случайност, която ще се окаже съдбовна за всеки един от тях. Сценарият се ражда като идея преди повече от десет години и е вдъхновен от действителни събития, случили се у нас в края на 70-те години. „В Сърцето на Машината“ обещава незабравимо филмово изживяване. 

Централната роля е отредена на Александър Сано, който беше номиниран за главна мъжка роля редом до Джейсън Съдейкис. В изцяло мъжкия каст, предопределен от сюжета, ще се насладим още на утвърдени имена като Христо Шопов, Юлиан Вергов, Ивайло Христов, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Башар Рахал и Валери Йорданов, както и македонската звезда Игор Ангелов.

„В Сърцето на Машината“  тръгва по кината от 18 март 2022 година. Сценарият е на Борислав Захариев, оператор е Андрей Андреев, а музиката е писана специално за продукцията от Виктор Стоянов, работил по редица проекти в киното, както и с легендарния Ханс Цимер.

Въпреки че е поставен в определена епоха, сценарият на филма разглежда общочовешки взаимоотношения и би могъл да се разгърне във всяко едно време навсякъде по света. С тези си качества „В Сърцето на Машината“ вече печели признанието на реномирани фестивали, не само у нас, но дори и в Австралия.

Филмът се реализира от „Форуърд Пикчърс Ентъртейнмънт“ с продуценти Александър Пенев и Мартин Макариев и се разпространява от „Силвърнойз Фрейм“ на Александър Сано. Постпродукцията е на ImmerseFX, a монтажът е дело на Никола Миленов.

Разгледайте сайта на „В Сърцето на Машината": https://heartofthemachine.bg