Дейвид Бекъм отдаде почитта си на кралица Елизабет II

  • Сподели:
Дейвид Бекъм отдаде почитта си на кралица Елизабет II

Бившият капитан на английския футбол чакаше 13 часа на опашка сред тълпа от опечалени, за да се докосне до ковчега на кралицата, докато тя лежи в Уестминстърското абатство, в Лондон.

Сър Дейвид Бекъм, който е носител на Ордена на Британската империя от кралица Елизабет, се присъедини към опашката около 2 часа сутринта и чакаше сред тълпа от свои сънародници, за да каже последното си сбогом.

Съобщава се, че Дейвид е бил поканен да тръгне по отделна линия, но той е избрал да остане в опашката и да изчака реда си. С тази своя достойна постъпка, той още веднъж спечели уважението на обществото.

В Уестминстърското абатство бяха забелязани и други високопоставени фигури да чакат да отдадат почит, включително бившия премиер Тереза ​​Мей, водещите на This Morning Холи Уилоуби и Филип Скофийлд и водещата на Good Morning Britain Сузана Рийд.

Говорейки за отдаването на почит към кралицата на футболното игрище, Бекъм сподели пред ITV News:

''Всеки път, когато стояхме там, облечени в тениските с трите лъва, аз носех лентата си и пеехме God Save the Queen, това беше нещо специално, означаващо много за нас. Така че този ден винаги ще бъде тежък и е труден за цялата нация, труден е за всички по света, защото всеки го усеща и мислите ни са със семейството.''