Документална поредица за живота на Дейвид Бекъм ще бъде излъчена по Netflix

  • Сподели:
Документална поредица за живота на Дейвид Бекъм ще бъде излъчена по Netflix

Животът на Дейвид Бекъм официално ще бъде представен в документалната поредица на Netflix, съвместно с носителя на Оскар, Фишър Стивънс и Джон Бацек като режисьори и продуценти.

Филмът, който все още няма заглавие, ще включва архивни и неизлъчвани досега кадри от последните четири десетилетия от живота на Бекъм, заедно с интервюта на бившата звезда на LA Galaxy и Manchester United, неговите приятели, семейство и ключови фигури, които са били част от пътуването му както на терена, така и извън него.Ще започне със скромното му начало в Източен Лондон до превръщането му в една от най-известните спортни легенди с решителност и стремеж за всички времена.

Проектът се ръководи от носителя на Оскар Фишър Стивънс, който е режисьор и изпълнителен продуцент, заедно с носителя на Оскар и Еми, продуцентът Джон Бацек.
Дейвид продуцира проекта със своята телевизионна компания Studio 99, която стартира през 2019 г., в сътрудничество с Ventureland.

Бившият играч на Манчестър Юнайтед написа в публикация в Instagram:

"Развълнуван съм да потвърдя, че си партнирам с Netflix в документална поредица за моя живот и кариера.
Поредицата ще включва невиждан досега архив, неразказани истории, както и интервюта с хора, които са били част от моето пътуване."

Съобщава се, че Дейвид е бил вдъхновен от документалния филм на Майкъл Джордан "Последният танц", който започна да се излъчва в платформата през 2020 г.