Дуейн Джонсън направи огромен подарък на свой фен

  • Сподели:
Дуейн Джонсън направи огромен подарък на свой фен

Скалата подари своя личен черен пикап на свой фен. Нека проследим как се е стигнало до тази история.
Дуейн поканил свои фенове на специална прожекция на най-новият му филм "Red Notice". Искал да направи нещо запомнящо се за тях, нещо готино и изключително.
Впрочем това си е нещо като практика за Скалата и не е първият му път на подобен жест.
Раздавал безплатни продукти от своите марки - Teremana текила, ZOAenergy енергийна напитка, Salt & Straw Ice Cream, но това не било достатъчно.

Първоначалната му идея, по негови думи, била да подари на един от публиката Porsche Taycan, същият автомобил, който кара и във филма. Свързал се с компанията Porsche, но те отказали да съдействат за идеята.
На актьора обаче му хрумва, че далеч по-хубаво би било да подари личния си любим пикап марка Ford.
За целта събрал колкото се може повече информация за всеки от участниците в кино салона. Докоснал се до техните истории. Проучил ги щателно, както той се изразява.
И ето, че историята на един мъж - Оскар Родригез, го трогва най-силно.

 

Оскар е персонален фитнес треньор, позитивна личност, проповедник в местната църква, от която трибуна изнася положителни, мотивационни речи всяка неделя. С това далеч не се изчерпва визитката на Оскар. Той се грижи на 75-годишната си баба, а през останалото време, осигурява подкрепа и помощ на жени, жертви на домашно насилие, като им намира подслон и приготвя храна.
Горд и достоен ветеран от флота на САЩ - привлякъл вниманието на Скалата, който абсолютно заслужавал да получи своя коледен подарък.
Дуейн съобщил името на Оскар в публиката и го помолил заедно да излязат навън, където го очаквала голяма изненада.
Оскар не могъл да повярва на жеста и освен хилядите благодарности, затрупал с прегръдки любимата си звезда.

 


"Това е защото страшно много помагаш на хората и най-вече на жените! Това е защото правиш много добрини! Ти го заслужаваш! За мен е чест, че мога да направя такъв подарък именно на човек като теб! Наслаждавай се на новото си возило!", каза Дуейн.