Джейсън Момоа - обещаваме, че снимката си заслужава

  • Сподели:
Джейсън Момоа - обещаваме, че снимката си заслужава

Джейсън Момоа отново разголи всичко!

43-годишната звезда от "Аквамен" сподели галерия от снимки и видеоклипове, на които е облечен само с препаска по време на почивката си в Хавай.

Актьорът от "Игра на тронове" сподели няколко снимки, на които е облечен в традиционната препаска, докато показва на майстора по бойни изкуства Гордън Кинг Райън острова. По време на посещението звездата от "DC Comics" дори убеди Гордън да се облече по същия начин и да си направят заедно типичните самоански татуировки.

"Моят нов брат вече е изцяло хаваец. Той се татуира, има си мало, накарахме го да пие мананалу. Вече е изцяло местен, вижте го", казва Джейсън във видеото, докато се забавлява с Райън, преди да се обърнат, за да покажат задните си части пред камерата. 

В публикацията Джейсън показа любовта си към Гордън и забавните им приключения по време на посещението му.

"Имах удоволствието да се запозная с тези двама здравеняци Гордън и Сони. Пихме и се забавлявахме заедно, беше невероятно. Добре дошли в моята Охана. Нямам търпение да се видим отново, приятели мои."

Това не е първият път, в който Джейсън показва на феновете тонизираната си физика.

Миналата седмица звездата от "Дюн" се появи в предаването на Джими Кимел и обясни, че носи традиционното мало всеки ден, докато се подготвя за предстоящия си проект "Вождът на войната".

Когато Джими го попита дали носи мало под дрехите си, Джейсън стана и съблече костюма си, оголвайки всичко пред публиката!