Ефектът "Бенджамин Бътън" на Брад: експертите разкриват на какво се дължи добрият му външен вид

  • Сподели:
Ефектът "Бенджамин Бътън" на Брад: експертите разкриват на какво се дължи добрият му външен вид

Лора Кей и Нина Приск от Лондон разговаряха с FEMAIL за режима на Пит, след като 59-годишният актьор изглежда изключително младолик.

Холивудската звезда изглежда така, сякаш остарява в обратна посока, докато снима нова кампания във Франция.
Лора Кей, специалист по козметика и основател на Laura Kay London, заяви пред FEMAIL, че младежкият външен вид на носителя на "Оскар" може да се обясни с комбинация от добра програма за поддържане на кожата и няколко леки процедури тук и там.

Пит развълнува езиците този уикенд, след като беше забелязан на снимачната площадка в лозе, в района на Вар на Френската ривиера.
Той снимаше реклама за италианската марка уреди De'Longhi, която произвежда луксозни машини за кафе и еспресо.
След като зашемети света с гладкия си тен и ярката си усмивка, много фенове направиха сравнение между актьора и една от най-известните му роли - тази на Бенджамин Бътън.

Героят от филма ''Странният случай с Бенджамин Бътън" от 2008 г. остарява в обратна посока. 

Пит изглеждаше в добро настроение, тъй като се усмихваше и разговаряше с членовете на екипа на снимачната площадка на рекламата, в която участва заедно с 53-годишната Карина Бойт.

Докато той излъчваше младежка енергия, Лора обясни как според нея Пит е успял да съхрани добрия си външен вид. Тя каза: "Брад много деликатно е инвестирал в някои "корекции", за да запази младежкия си вид. Намалил е фините линии, а кожата му е свежа. Може би е използвал ботокс, за да намали бръчките, а пилингът на лицето вероятно е помогнал за подмладяването на кожата му.''

Нина Приск, експерт по кожата и естетиката в Update Aesthetics на Харли Стрийт, също предположи, че излъчването на Пит вероятно се обяснява със специален режим на грижа за кожата, както и с ботокс и филъри - но е малко вероятно той да е имал някакви по-инвазивни процедури. 

''Мисля, че причината, поради която знаменитости като Брад Пит изглеждат по-млади сега, е, че те прилагат повече подход към външния си вид със строга рутина, като например здравословно хранене, хидратация, защита от слънцето и сън, и използват по-ефективна грижа за кожата с активни съставки, като всичко това е в синхрон с използването на нехирургични естетични средства.''